18

Komentari (18)

user1604593678
Unistavaju najljepsu igru za radi novca i tv prava,pocet cu gledat americki fudbal fkt
MaDaj
gledam ga ja.... 1000x vise novca i gluposti nego u fudbalu...sport bez ispadanja u nize rangove gdje vlasnici klubova vode glavnu rijec NIJE sport :)
MethodMan
Sranje nema to dusu vise ko prije iza 2005/6
Deepy
Totali idiotizam, uvode doslovno ispiranje mozga s ovih 40 klubova koji se stalno vrte, kao da se nigdje više ne igra nogomet. A upravo takvi odgoje najmanje nogometaša, nego samo kradu od onih koji ih stvaraju. Fuj.
MaDaj
Izgleda ja jedini kojeg ovo manje vise ne zanima... sto vise utakmica vise uzivanja.. sto vise derbija vise uzivanje, prepirke, komentiranja itd itd.... igrajte fudbal a ja cu da gledam i to je to :)
magistar
Od fudbalske romantike ostade samo Premijer liga. A Ovo je sranje čiji je cilj robotizovati igrače i što više love obrnuti preko takmičenja.
krems_krems12
Ovo nema na KONAMI kupu.
user1582326118
Previše derbija i mega utakmica,dosadit ce brzo
user1582326118
RASanticeva
DamirT
Bukvalno kao Euroliga u kosarci...
vence
i opet veliki ako zelili napravoce superligu
MaDaj
Superliga nikad nece postojati bez pokrica Eufe/Fife... to sto vlasnici klubova (na celu sa onim debilom iz juventusa) sanjaju nikad nemoze postati san. Oni bih rado da naprave ligu tipa NFL gdje ce oni da vode glavnu rijec i gdje ostali klubovi nikad nece dobiti sansu da se natjecu bez odobrenja "velikih vodja"... to u Europi nikad nece upaliti....
vence
ko kaze da mora biti pod okriljem FIFA i UEFA? samo pod okriljem novca drug.. da li je NBA pod okriljem FIBE il neke dr organizacije.. ako 7m se pravilo napravice ih.. a ostali ce ih podrzati.. jer sta ce i UEF bez svih tih velikana??
Alen23
Kladionice ulazu u vam i ova sranja
AsmirM
Ma ja sad to pravilo uvodite kada fudbal nema one magije kao kada su igrali Ronaldinjo ,kaka ,cafu ,rivaldo. Ovaj moderni nogomet samo na rezultat .
SeoRusilac
Zbog toga i uvode
MaDaj
Ma kakva magija sine, to je samo nostalgija... za 10-20 godina ces sjediti sa unucima i pricati im kako "moderni" fudbal je bez-veze, "nema tu magija, kao kada su igrali Messi, Ronaldo, Lewandowski, De Bruyne, Neymar, Ibrahimovic itd itd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.