Lijep pogodak Milićevića u porazu Genta

Belgijsko prvenstvo

Lijep pogodak Milićevića u porazu Genta

Fudbaleri Genta poraženi su danas na gostovanju kod Oostendea sa 4:3 u okviru 7. kola Play-offa za prvaka Belgije.

Iako su gosti nešto bolje otvorili meč te su poveli u 13. minuti preko Saiefa, na kraju su se ipak morali pomiriti sa porazom. Domaći su veoma brzo izjednačili preko Sianija i to je bio konačan rezultat prvog dijela. 

U nastavku je viđeno mnogo golova, a Gent je do novog vodstva stigao u 56. minuti golom bh. reprezentativca Danijela Milićevića, koji je pogodio iz slobodnog udarca. Ipak, tada je počeo pravi raspad sistema kod gostiju. Domaći su okrenuli rezultat preko Marušića, Berriera i Rozehnala i bilo je jasno da će slaviti pobjedu na kraju. Njihov trijumf je ublažio Kubo u 80. minuti. 

Danijel Milićević je odigrao cijeli meč za goste. Gent se sada nalazi na 3. mjestu sa 37 bodova, dok je Oostende mjesto ispod sa tri boda manje.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi