Lijepa priča u Gornjem Rahiću, planiraju da ugoste Dinamo, Želju ili Sarajevo

Sve se može kad se hoće

Lijepa priča u Gornjem Rahiću, planiraju da ugoste Dinamo, Želju ili Sarajevo

E. Škorić

Da se sve može, pokazali su i u Gornjem Rahiću, u klubu koji igra u Prvoj ligi Tuzlanskog kantona.

Iako su "zaboravljeni od svega", kao i većina niželigaških klubova u BiH, koji se bore sa milion problema i koji rade u teškim uslovima, čelnici Gornjeg Rahića, mjesta koje se nalazi u blizini Brčkog, uspjeli su da urede sjajan posao.

Oni su, naime, uspjeli da naprave fantastične uslove na svom stadionu. Napravljene su dvije tribine koje mogu da prime oko 2500 gledatelja, a na svlačionicama bi im pozavidjeli i mnogi premijerligaši...

Iz kluba su također jučer pred oko 600-700 gledatelja simbolično otvorili stadion i time završili prvi dio radova, a planiran je i drugi dio sa postavljanjem 2000 sjedalica sa naslonjačima, kao i reflektore.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

"Zvanično otvaranje stadiona planirali smo za proljeće kada planiramo dovesti Želju, Sarajevo ili Dinamo Zagreb", poručili su iz FK Gornji Rahić.

Inače, na "šminkanju" stadiona proteklih dana radilo je i 20 volontera, a ovaj primjer trebali bi da slijede i mnogi drugi klubovi u BiH.

Top Komentari

bebi
Da je bar vise ovako lijepih prica ... svaka cast
3 0
dzek
svaka čast
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije