"Lijepo je što su dali toliko novca za obnovu Notre Damea, šteta što nisu za bolesnu djecu"

Fudbaler Lyona sasvim iskren

"Lijepo je što su dali toliko novca za obnovu Notre Damea, šteta što nisu za bolesnu djecu"

M. Šljivak

Požar na slavnoj pariškoj katedrali Notre Dame ujedinio je svijet.

Stravičan požar progutao je jedan dio historije, a bogataši širom svijeta odlučili su se ujediniti i izdvojiti ogroman novac kako bi se Notre Dame obnovio.

Sakupljeno je gotovo milijardu eura kako bi katedrali bio vraćen stari sjaj, a interesantan komentar na prikupljanje novca dao je defanzivac Lyona Jason Denayer.

"To je zaista lijepa gesta, ali šteta je što isto to ne rade za hiljade djece koja umiru od različitih bolesti", kratko je samo rekao Denayer.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mnogi ljudi apsolutno isto razmišljaju. Dosta je teorija zavjere i oko požara u Notre Dameu, a Denayer je definitivno saopštio jednu veoma bolnu istinu.

Pitanje je samo kako će Francuzi reagovati na ovu njegovu izjavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi