Like a Boss: Džeko sa stadiona nije izašao praznih ruku

Otišao do sudije da uzme što je zaslužio

Like a Boss: Džeko sa stadiona nije izašao praznih ruku

Najbolji bh. napadač Edin Džeko sinoć je u velikom stilu prekinuo svoju kraću golgetersku krizu, zbog koje su mnogi jedva dočekali da ga počnu kritikovati.

Džeko je u duelu Rome i Plzena razbio češkog prvaka postigavši mu tri gola i to u 3., 40. i 90+2. minuti.

Roma je Plzen deklasirala rezultatom 5:0, a Džeko je zasluženo proglašen najboljim igračem susreta, te je po okončanju utakmice preuzeo svojevrsnu nagradu za svoj novi podvig.

Naš fudbaler je otišao do suca koji mu je uručio loptu, koju je Džeko ponio kući za dugu uspomenu na prvi hat-trick koji je postigao u Ligi prvaka u bogatoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U evropskom fudbalu važi neko nepisano pravilo da fudbaleri koji na jednoj utakmici postignu tri gola zadrže loptu s kojom se igralo, pa je Džekina kolekcija od sinoć bogatija za ovu redizajniranu, plavu loptu Lige prvaka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emir
Zna Dzeko sta radi u slucaju da mu nestane love kad zavrsi karijeru moci ce tu loptu utaliti za vrecu brasna, par kila soli i par litara zejtina da moze prehraniti celjad kad zakrizi.
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi