Veliko srce Dijamanta: Znate li kome je posvetio današnji hat-trick?

Za mladog igrača Rome

Veliko srce Dijamanta: Znate li kome je posvetio današnji hat-trick?

Edmir Škorić

Edin Džeko večeras je postao prvi igrač Rome koji je u Ligi prvaka zabio hat-trick.

Edin je u pobjedi Rome nad češkim Plzenom (5:0) postigao ti gola i tako pokazao da je klasa, a nakon meča je govorio za Sky Sport Italiju.

"Dobro ih poznajem, prije sam igrao protiv njih u Češkoj", rekao je Džeko, dodavši:

"Nismo mi još blizu našem maksimalnom potencijalu, ali tri pobjede za redom su nam dale povjerenje, ali svi moramo da dajemo još više".

Real Madrid je u istoj grupi izgubio u Moskvi od CSKA 1:0, pa bi ova grupa mogla da bude jako zanimljiva.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svaka utakmica Lige prvaka je teška, ali sada imamo tri boda, a još su četiri utakmice... Naredne dvije protiv CSKA bit će posebno važne", zaključio je bh. napadač.

Zanimljivo da je hat-trick posvetio Riccardu Caldifiori, mladom nogometašu koji se teško povrijedio danas u duelu Rome i Plzena u juniorskoj Ligi prvaka.

Top Komentari

kikiriki
MA MAJSTOR,I KRAJ PRICE,ZACEPIO JE OPET USTA SVIM KRITICARIMA
79 1
HRASNO_1921_HRASNO1921
Osveti Džeko Želju i krhnu Viktoriji tri komada hahahaha
62 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi