Genijalan protest navijača Lillea

Ludilo na tribinama

Genijalan protest navijača Lillea

M. Šljivak
Teme:

Prošlosezonski prvak Francuske Lille ovu sezonu je prespavao i nakon 36 odigranih utakmica u Ligue 1 nalaze se tek na 10. mjestu.

Novi udarac za ovaj klub stigao je sinoć. Na svom terenu Lille je u derbiju poražen od Monaca s 2:1, a na ovom meču viđen je zanimljiv protest domaćih navijača.

Na tribine su pojedini od njih došli s odjećom za plažu. Tribine su predstavili kao pijesak, igrali su odbojke, a igračima na terenu su poručili.

"Vi ste na odmoru? I mi smo", poruka je navijača Lillea.

Zaista genijalna poruka i nešto što se ne vidi često na tribinama.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pred Lilleom će biti zaista uzbudljivo ljeto. Ekipa će ostati bez nekih od najboljih fudbalera, a na izlaznim vratima su Renato Sanches, Jonathan David i Jonathan Bamba.

To će sasvim sigurno oslabiti ekipu, ali rukovodstvo tima je u prethodnim godinama pokazalo da itekako dobro radi svoj posao s transferma što im je na kraju i donijelo titulu prvaka 2021. godine.

Promo

Top Komentari

GuiliDamou
Kako se stvari brzo zaboravljaju jbt… Ljudi prvaci prosle godine,l, danas ih gaze…
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi