Lineker: Pređemo toliki put do Azerbejdžana, a onda dobijemo ovakvo mjesto na stadionu

Tribine previše udaljene od terena

Lineker: Pređemo toliki put do Azerbejdžana, a onda dobijemo ovakvo mjesto na stadionu

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja večeras su u finalu Evropske lige pobijedili Arsenal sa 4:1.

Chelsea je na kraju sezone uspio da osvoji trofej Evropske lige nakon fantastične igre u drugom poluvremenu. Plavci su razbili ekipu Arsenala i postigli četiri gola, te tako ubjedljivo slavili u finalu.

Međutim, mrlju na finalni duel bacila je činjenica da tribine nisu bile ispunjene kako se očekivalo, a atmosfera je bila kao da se igra neka prijateljska utakmica.

UEFA je dobila velike kritike večeras što je Baku dobio domaćinstvo ovog finala, te što se meč igrao tako daleko. Kritiku je uputio i Gary Lineker koji je na stadionu pratio okršaj londonskih klubova.

Lineker je poručio daj e prvo navijanje na stadionu čuo tek nakon pola sata utakmice i da je imao osjećaj kao da je u pozorištu. No, ni mjesto u komentatorskoj kabini mu se nije baš svidjelo jer je tribina dosta udaljena od terena.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Pređete doliti put da gledate finale Evropske lige, a onda sjednete na mjesto na kojem niste nimalo bliže terenu nego kad ste i u svojoj kući", napisao je Lineker na Twitteru.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

payron
ima covjek pravo najlosije finale ikad
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi