Zna se o čemu su sinoć pričali Messi i Lewandowski, u razgovor se uključila i Antonela

Španski mediji sve otkrili

Zna se o čemu su sinoć pričali Messi i Lewandowski, u razgovor se uključila i Antonela

E. Čaušević

Lionel Messi i Robert Lewandowski našli su se u centru pažnje tokom sinoćnje dodjele nagrada Laureus koja je održana u Parizu. Navijači Barcelone su bili u deliriju zbog njihovog susreta, a španski mediji otkrili su da je poznato o čemu su Messi i Lewandowski razgovarali.

Messi je izabran za najboljeg sportistu na svijetu na sinoćnjoj ceremoniji u Parizu, ali u centru pažnje bio je njegov susret o Lewandowskim o kojem bruji javnost u Španiji.

Naravno, to je zbog činjenice da se već mjesecima špekuliše o tome da bi se Messi ovog ljeta mogao vratiti u Barcelonu, a navijači katalonskog kluba pitali su se da li je njihov napadač upravo o tome pričao s Argentincem.

Mundo Deportivo objavio je danas o čemu su razgovarali Messi i Lewandowski kada su se sreli, a pored Lea bila je i njegova supruga Antonela koja se također u jednom trenutku uključila u razgovor.

No, ono što je sigurno jeste da Messi i Lewandowski u tom trenutku nisu razgovarali o eventualnom povratku najboljeg igrača svijeta u Barcelonu.

"Da li je sve u redu u Barceloni?", pitao je Messi napadača katalonskog kluba aludirajući na to da li su se on i njegova porodica navikli na život u tom gradu.

Oglasi

"Da, sve je u redu", odgovorio je Lewa, a potom se uključila Antonela: "Oni su zaljubljeni u grad".

Messi je nakon toga pitao Lewandowskog da li on i njegova porodica žive u Castelldefelsu gdje je i njegova kuća, na šta mu je Poljak dao potvrdni odgovor, a nakon toga svako je krenuo svojim putem.

Jasno je da Messi i Lewandowski nisu spominjali povratak Argentinca u Barcelonu čemu se nadaju svi navijači katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Već sada je gotovo sigurno da će Messi na kraju sezone napustiti PSG po isteku ugovora. Zna se da ga Barcelona želi, ali je pitanje da li će Katalonci uspjeti da riješe finansijske probleme i budu u mogućnosti da mu ponude ugovor.

Također, zna se da Messi već sada ima na stolu nevjerovatnu ponudu iz Saudijske Arabije. Ipak, nikakvu odluku o nastavku karijere nije donio i jasno je poručio da će to uraditi tek kada se završi sezona u PSG-u.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi