16

Komentari (16)

Benzema plačipichka hahhahah
NoSikiriky
@mostarac @Joe17 Ma ja ba, licemjerčine, Mostarac na njega mislim prvo, ili apsolutno ne znaju šta pričaju, pa dragi Mostarac gore pišeš Benzema ima 2 dana najveću tekmu u svijetu a komm ispod mala Barcelona, pa kako može onda biti najveća tekma na svijetu, što mu onda nije bila najveća protiv Majorke ili Atletika.....? I ovog sam označio jer je također napisao da je Barca mala a lajka ovom komentar kad je napisao da Benzemi slijedi najveća utakmica na svijetu
NoSikiriky
Izvinjavam se momku @mostarac htio sam napisati Mostarac94, pardon, moja greška.
Realno01
Cemu se vidite,pa jel vidite ko je autor teksta.Jadno da ne moze jadnije biti.Ovaj portal postao skup mahalaca izgleda koji svoje frustracije iskazuju kroz tekstove
Mostarac94
Messiju trebalo 10 min da dodje na dodjelu a pri tom tekmu ima tek u subotu, ovaj ima najvecu tekmu u svijetu za 2 dana a pri tome jos letit 4h plus za****ncije po aerodromu bas logicno sto “gubitnik” nije dosao
Joe17
Zapamti jedno, sve sto se REAL-a tice je za SS.ba i Klix.ba negativno, a kada se o maloj barci radi onda sve tip top..! Pa evo sinoc barca izgubi na Klix-u nemas clanak o tome a da su pobijedili odmah bi bilo, a kada Real izgubi, pa clanak je vec prije kraja utakmice spreman, u to sam se uvjerio..!
Mostarac94
Bili su i ostat ce mali jbga
6HM6
Svaka ti je na mjestu,kapa do poda za komentar
KB9
Svaka ti cast ljudino
user1665480772
Tako je i za Liverpool,samo prati malo situaciju,aa za United kad izgubi ne pise se nista
PapaK
Koliko je Barcelona mala, potrebno je 4, 5 'navijaca' Real Madrida da jedan drugog tapsu po ramenu i da se sloze oko toga ???? BjeRite ba, dosadni ste.
Joe17
Nisam obracao paznju vjeruj, al vezano za REAL jeama primjetio, al nebitno sve je to isto, znaci koga oni vole to i objavljuju..!
NoSikiriky
@Joe17 Koji ste vi intelektualci u pm, vi našli pametovat da je Barca mala a imaju historiju za poželit, haman vas boljelo gledati kad su na vrhu bili, kad su TRIPLETE osvajali....Jasno ti je o čemu pričam???!
Joe17
Ne mora se biti intelektualac da bi se to konstatovalo, ne gleda se klub samo kroz rezultate tj osvojene titule, al hajd nema veze, nemam ja tebi sta objasnjavati dovoljno si pametan da sam skontas sta i kako :))
NoSikiriky
Nego kroz šta se gleda intelektualac JOE???' Kroz šta se drugo gleda veličina kluba nego kroz historiju?? De mi ti intelektualac reci po čemu se gleda i šta je bitno, sve u svemu, ne kažem da sam ja pametan ali vjeruj Allah sam za vas filozofe, inžinjere nazovi ih koji misle ako imaju fakultet i svu pamet svijeta pokupili, imam i ja faks ali ne serem ko vi, eto ti ćeš reći Barca mali klub, nervira me samo iz razloga zašto mi Bošnje diskutujemo o nepotrebnim stvarima za dokaziavnje, gledaj svoja posla ako nemaš šta pametnije molim te, sramota je kakve vi nebuloze pišete: ))
Joe17
Kada se budes znao fino izrazavati onda mozemo komentarisati o fudbalu, al ovako djelujes isfrustriran i ovdje zelis da se lijecis, tako da sorry.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.