Organizator tražio od Antonelle da se pomjeri u stranu, a Messijev potez oduševio svijet

Htjeli su da se fotografiše samo sa sinovima

Organizator tražio od Antonelle da se pomjeri u stranu, a Messijev potez oduševio svijet

E. Čaušević

Lionel Messi sinoć je po sedmi put u svojoj karijeri osvojio Zlatnu loptu.

Messi je apsolutni rekorder po broju osvojenih Zlatnih lopti i teško je očekivati u skorije vrijeme da bi ga neko mogao nadmašiti.

Argentinac je ove godine s Argentinom osvojio Copa Americu i uspio je i s reprezentacijom da dođe do velikog trofeja što mu je na kraju bilo dovoljno da osvoji još jednu Zlatnu loptu.

Ceremonija dodjele ove nagrade održana je u Parizu, a Messi je na istu stigao u pratnji svoje porodice.

Nakon dolaska ispred teatra Messi je pozirao fotografima sa suprugom Antonellom i svojim sinovima Thiagom, Mateom i Cirom, a onda su u jednom trenutku jedan od organizatora tražio je od njegove supruge da se malo pomjeri.

Oni su htjeli fotografisati Messija samo sa njegovim sinovima, te su tražili od Antonelle da se pomjeri u stranu što je ona na kraju i uradila.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

No, takav zahtjev je naljutio Messija i on je rekao Antonelli da ostane pored njih i da će se fotografisati svi zajedno što je bio potez koji je oduševio fanove argentinskog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi