8

Komentari (8)

DamirS
Nije problem ova situacija sa izvođenjem faula, problem su napadačinu Argentini koji meda ne mogu. Sam Higuain je u finalima 2014, 2015 i 2016 promašio 5 kolosalnih prilika. Kao što su npr. Coutinho, Dembele, Alba i Suarez fulali 100% prilike protiv Liverpoola koje im je Messi namjestio. I onda kada njegov tim pobjedi kažu Messi ne može, Messi ovo Messi ono... Pa fudbal je uvijek bio timska igra i ako nemaš podršku ekipe džaba ti sve.
JuventinoBK
Joooj mesiljubaca uhh sto mi je muka od vas. Pazi ti degena ade causevica sta napisa. Messijeva situacija iz Argentine jer bez obzira što s pravom može ponijeti epitet najboljeg u historiji svojoj zemlji još nije donio trofej. Koji kreten je ovaj mesi vidi ga samo gdje izvodi prekssaj. Pa ko ce mu tu biti blizi svi u napadu na svojim pozicijama osim lesija koji ovdje igra sesticu. Oh sto mi je drago sto nijednog jedinog trofeja nece uzet i samim tim ne može biti prvo bolji od maradone kamoli najbolji ikad!!!
Plavipuž
Ko tebi trede kavez majmune. Sta si se uspalio
JuventinoBK
Cuti kretenu, vidio sam da si kreten dok smo sokera igrali. Ko pizda najveca nisi smio vise da igras dok sam se uhavizo. I nemoj pisat bez obzira što s pravom može ponijeti epitet najboljeg u historiji. Retarde jedan maloumni
JuventinoBK
Bas si puz, pravi si sebi nick dao. Tako je to, svaki insan zna sta je
JuventinoBK
Ti ko "novinar" nemas pravo da pises da je neko najbolji u historiji. Mozes ako ces staviti ispred mozda, degenu jedan! Jos nije ti to malo, pa si napisao da to moze sa pravom ponijeti.
JuventinoBK
De sad blokiraj me pa da ti sastavim finu poruku. Nije prvi put da me blokiras. Ovaj put ces je dobiti.
realno_govoreci
Pridji neko i dodaj mi je nazad,u tome je problem novinarcicu,nije problem da nema kome da doda nego je problem sto on nakon sto izvede faul trazi da mu se odmah vrati lopta.Vidis da jedan od stopra sam stoji nikoga u blizini .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.