Messi uhvaćen na aerodromu u Barceloni, kako je reagovao na pitanje želi li se vratiti?

Nakon utakmice s Clermontom

Messi uhvaćen na aerodromu u Barceloni, kako je reagovao na pitanje želi li se vratiti?

Eldar Ganibegović

Lionel Messi sjajno je ušao u novu sezonu.

Prvo je osvojio Superkup Francuske, a onda je u prvom kolu Ligue 1 s PSG-om slavio na gostovanju kod Clermonta s 0:5 i postigao dva sjajna gola.

Odmah nakon utakmice zaputio se u Barcelonu.

Argentinac je uhvaćen, navodi Sport.es, na aerodromu u Barceloni. Čini se da je tražio dopuštenje da propusti nekoliko dana treninga PSG-a.

Španski mediji prenose da je nogometaš došao razgovarati s Laportom o mogućem povratku na Camp Nou sljedećeg ljeta.

Drugi izvori tvrde da je Messi došao kao poseban gost na prijateljskoj utakmici između Barcelone i Pumasa.

Leo Messi je na izlasku s aerodroma zastao na nekoliko minuta kako bi dao autograme svojim navijačima, a prisutni novinar upitao je Argentinca želi li se vratiti u Barcelonu.

Međutim, Messi je šutio i nije prozborio niti jednu riječ. Nakon što je potpisao nekoliko autograma, zvijezda PSG-a je odmah sjela u svoj automobil i odvezla se.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U svakom slučaju, ovo je prvi put da je Messi primijećen u Barceloni nakon što je Joan Laporta rekao da će učiniti sve što je moguće da Argentinca vrati u postavu Blaugrane.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti