Ima problema sa zakonom, a sada je i bratu napravio pakao: "Neka on i njegovi drugovi od*ebu..."

U direktnom prenosu na Twitchu

Ima problema sa zakonom, a sada je i bratu napravio pakao: "Neka on i njegovi drugovi od*ebu..."

Endin Čaušević

Lionel Messi s PSG-om ima ugovor do kraja ove sezone i još uvijek nije postigao dogovor oko produženja zbog čega se sve više špekuliše da bi se mogao vratiti u Barcelonu. Međutim, njegov brat Matias danas je sve to demantovao i osuo je paljbu po katalonskom klubu.

Messi je na ljeto 2021. godine na iznenađenje fudbalske javnosti napustio Barcelonu u kojoj je nastupao čak 20 godina, ali na kraju nije bio u mogućnosti da produži ugovor i odlučio je da potpiše za PSG.

Činilo se da Messi sigurno ostaje u Barci, ali potom je iz kluba stiglo objašnjenje da zbog finansijski problema Argentinac ne može produžiti ugovor. To je izazvalo šok i nevjericu među navijačima koji su vjerovali da će Messi do kraja karijere igrati u Barceloni, ali se to neće desiti.

Messi je prešao u PSG s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor i on ističe upravo na kraju sezone. Ima pravo da pregovara s drugim klubovima, ali nije tajna da PSG želi na sve načine da Messi ostane na Parku Prinčeva.

No, nedavno su se pojavile vijesti da je on odbio novi ugovor i ponovo su počele špekulacije da će se vratiti na ljeto u Barcelonu.

Međutim, sve to na poprilično brutalan način demantovao je njegov brat Matias. On se oglasio u prijenosu uživo na Twitchu i počeo je pričati sve i svašta o Barceloni i posebno Joanu Laporti, te je poručio da se njegov brat sigurno neće vratiti u Barcu dok je taj čovjek predsjednik.

Oglasi

"Imam isječak članka iz lista 'Sport' s naslovom: 'Messi bi se trebao vratiti u Barcelonu.' Na to ću se samo nasmijati. Mi se nikad nećemo vratiti. Zapravo, jedino se možemo vratiti da tamo zavedemo malo reda. Među prvim stvarima koje bismo tada uradili je da nabijemo Joana Laportu iz kluba", rekao je Matias i dodao.

"Niko u Barceloni nije podržao Lea. Da su ga cijenili, organizovali bi proteste kojim bi tražili da Leo ostane, a Laporta i njegovi drugovi od*ebu iz kluba. Španci su izdajice. To vam odgovorno tvrdim".

Jasno je da su u porodici Messi i dalje itekako ogorčeni zbog načina na koji je Leo napustio klub, ali argentinski mediji pišu da njegovog brata Matiasa ne treba shvaćati ozbiljno što se tiče ove teme.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Matias je poznat po tome da ima dosta problema za zakonom. Često je privođen zbog konzumiranja alkohola i droga, ali i zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja, droga i drugih prekršaja.

Također, ovaj stream bio je objavljen na profilu njihovog nećaka, ali nakon lavine negodovanja i kritika isti je izbrisan. Ipak, riječi Messijevog brata već su uveliko bile glavna tema na društvenim mrežama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

admiral1
Kad je Barca bila klub da im nije bilo Messia nebi nista ni osvojili
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti