Džeko se oglasio na Facebooku nakon što je čuo šta se dešava Sergiju Agueru

Pružio mu podršku

Džeko se oglasio na Facebooku nakon što je čuo šta se dešava Sergiju Agueru

E. Čaušević

Barcelona je jučer potvrdila da će Sergio Aguero najmanje tri mjeseca biti van terena.

Katalonski klub je za vikend igrao na svom terenu protiv Alavesa, a meč je obilježila situacija iz 40. minute kada je Sergio Aguero pokazao da ima problem s disanjem.

Aguero je tražio pomoć ljekarskog tima i legao je na teren i pokazivao je da ne može da diše kako treba.

Bilo je jasno da Argentinac ne može nastaviti utakmicu, a odmah je prebačen vozilom hitne pomoći u bolnicu gdje je napravio detaljnje pretrage kojima se utvrdilo da ima srčanu aritmiju.

Iz Barcelone su sinoć saopštili da će on najmanje tri mjeseca biti van terena kako bi se uradili svi mogući testovi i utvrdili zbog čega Aguero ima srčanu aritmiju.

Sigurno da je ovo za Barcelonu veliki udarac jer je Aguero stigao kao veliko pojačanje i tek je prije nekoliko sedmica debitovao za ovaj klub.

Nakon objave da ga čeka duža pauza Aguero je dobio dosta poruka podrške, a oglasio se i njegov bivši saigraš Edin Džeko s kojim je svojevremeno igrao u Manchester Cityju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ostani jak Kun", objavio je Džeko na zvaničnoj Facebook stranica uz fotografiju s Aguerom.

Stay strong Kun ❤️

Posted by Edin Džeko on Monday, November 1, 2021
Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti