Lionel Messi neće potpisati novi ugovor s Barcelonom!?

Marca tvrdi

Lionel Messi neće potpisati novi ugovor s Barcelonom!?

E. Škorić

Lionel Messi se vratio u Barcelonu nakon godišnjeg odmora u Miamiju, ali je upitno hoće li naredne sezone igrati u dresu slavnog kluba iz Katalonije.

Marca je upravo objavila da "Messi nikada nije bio udaljeniji od produženja ugovora s Barcelonom".

U izvještaju se također navodi da su "pregovori dosegli tačku bez povratka i koju je izgleda nemoguće riješiti".

Novinar Gerard Romero također je objavio da Messi neće produžiti ugovor s Barcelonom i da će nakon skoro dvije decenije napustiti Barcelonu.

Prošlog ljeta je Messi želio da napusti Barcelonu, no u posljednji čas je ipak ostao, uostalom morao je zbog ugovora, ali je novog ljeta postao slobodan i sada može da bira gdje da nastavi karijeru.

Ukoliko su tačne informacije da neće produžiti ugovor s Barcelonom, bogati timovi poput PSG-a, Manchester Cityja i drugi odmah će krenuti sa sklapanjem ponuda za jednog od najboljih svih vremena.

Argentinski čarobnjak je osvojio sve što je mogao s Barcelonom, godinama bio najbolji i osvajao Zlatne lopte, ali posljednja sezona bila je očajna i za njega i za njegov klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uostalom, financijska situacija u Barceloni je katastrofalna i klub kojim rukovodi Joan Laporta nije bio u mogućnosti da ispoštuje Messijeve zahtjeve.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Nek ide u izrael, pasce zidovsko.
4 10
realno_govoreci
Kao svaki i put do sada,Messi ostaje
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi