Barcelona je izgubila od Salzburga, a Pjanić je dobio "posljednji šamar" od Koemana

I pticama na grani je jasno

Barcelona je izgubila od Salzburga, a Pjanić je dobio "posljednji šamar" od Koemana

A. Čaušević

Miralem Pjanić mora otići iz Barcelone ukoliko ne želi da upadne u fudbalsku koletečinu.

Pjanić se nalazi na pripremama s Barcelonom prvenstvno iz razloga što ima ugovor s Kataloncima jer je i pticama na grani jasno da Ronald Koeman više na njega ne računa.

Koeman je posljednji "šamar" Pjanićevim ambicijama u Barceloni zadao večeras u prijateljskom duelu protiv Salzburga.

Naime, od 23 igrača koje je imao na raspolaganju Koeman nije dao šansu samo četvorici, među njima je bio i Pjanić.

Priliku za igru nisu dobila dvojica golmana Pena i Tenas te Gerard Pique koji još uvijek sanira povredu pa nije u punom intenzitetu.

Sada bi i Pjaniću trebalo postati jasno da je vrijeme da nakon samo jedne sezone na Nou Campu promijeni sredinu.

Izvještaji iz Španije i Italije govore da se o tome uveliko radi. Fali Ramadani je zasukao rukave te već ozbiljno pregovara s Juventusom.

Inače, Salzburg je pobijedio Barcelonu rezultatom 2:1. Domaći su vodili golom Sučića, u 83. minuti izjednačio je Braithwaite, a pobjedu austrijskoj timu u posljednjim momentima donosi Aaronson.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona naredni meč igra na svom Nou Campu kada će u okviru Gamper kupa dočekati Juventus. Susret je na programu u nedjelju poslije čega se očekuje i ozvaničenje Pjanićevog povratka u redove Stare dame.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ma lova kapa,ne bi ja nikud isao,a oni neka se oproste sa Messijem...namjerno bi im visio tu do kraja ugovora,kao Bale u Realu.
11 1
AsmirM
Dosadni ste svaki sat vremena ovaj su.pak negdje seli ili na klupu ili u italiju. A za reprezentaciji nikad nije dao 100 % skrivao se iza Misimovica a poslije njeg skriva se u onom crnilu od reprezentacije koja je unistena.
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi