Španci otkrili koja je bila zadnja Messijeva poruka za Bartomeua: "Opet me je*eš"

Nije mu dao raskid ugovora

Španci otkrili koja je bila zadnja Messijeva poruka za Bartomeua: "Opet me je*eš"

E. Čaušević

Lionel Messi prošlog ljeta htio je napustiti Barcelonu nakon veoma loše sezone i zatražio je raskid ugovora.

Barcelona je prošle godine doživjela debakl u Ligi prvaka nakon što ih je Bayern porazio sa 8:2, a nekoliko dana nakon ispadanja svi su bili šokirani jer je Messi htio da napusti klub.

Messi je zvanično poslao dopis u klub i tražio je raskid ugovora. On je s Barcelonom vezan do ljeta ove godine, ali htio je da mu klub izađe u susret i odobri sporazumni raskid saradnje.

Međutim, tadašnji predsjednik katalonskog kluba Josep Maria Bartomeu odbio je mogućnost da raskine Messijev ugovor i nije dopustio Argentincu da ode bez obeštećenja.

Tada se pisalo da Messi već ima sve dogovoreno s Manchester Cityjem, ali od toga nije bilo ništa. No, to je samo pogoršalo ionako narušene odnose njega i Bartomeua.

Catalunya Radio objavio je večeras da su Messi i Bartomeu ostali u lošim odnosima i da je Argentinac bio itekako sretan kada je on podnio ostavku na mjesto predsjednika Barcelone.

Također, Catalunya Radio je otkrio i posljednju poruku koju je Messi poslao Bartomeuu nakon što je on odbio da raskine njegov ugovor.

"Opet me je*eš, dovraga", napisao je Messi tadašnjem predsjedniku Barcelone nakon što je postalo jasno da neće dobiti raskid ugovora i da mora ostati u klubu do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, čini se da je situacija znatno bolja otkako je Bartomeu otišao, a predsjednik je ponovo Joan Laporta. Messijevo raspoloženje se promijenilo i očekuje se da će na kraju sezone potpisati novi ugovor s Barcelonom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Španci otkrili , ovi otkrili oni otkrivaju , nećete vjerovati , šokirao ... koliko se samo lože i liče na tabloide ovi na ss.ba
3 0
BlueBoys
Zar nije reko: Nemoj je*avat konju mater?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi