Proključala južnoamerička krv u La Pazu, Messi u centru pažnje!

Proključala južnoamerička krv u La Pazu, Messi u centru pažnje!

Edmir Škorić

Argentina je večeras u La Pazu slavila protiv Bolivije s 2:1 i tako je sa dvije pobjede otvorila kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Argentinci su slavili nakon preokreta pogocima Lautara Martineza i Angela Corree, a sami kraj meča obilježio je incident.

Nastala je velika gužva, u centru pažnje je bio Messi, koji je imao šta da kaže kapitenu domaće selekcije Marcelu Morenu.

Messi je tokom meča trpio razne provokacije i uvrede, pa je na kraju odlučio da se obračuna sa članovima bolivijske reprezentacije. Bilo je psovki i uvreda, ništa neobično za južnoameričko nogometno podneblje.

Nakon nekoliko minuta žestokih rasprava, tenzije su se smirile, Messi i društvo su proslavili trijumf koji je jako, jako teško ostvaren.
[twitter]https://twitter.com/AhF4r/status/1316140648999911427[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti