Messi dva dana pred finale protiv Athletica napravio veliku promjenu u svom izgledu

Navijači su odmah počeli svoju teoriju

Messi dva dana pred finale protiv Athletica napravio veliku promjenu u svom izgledu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone u subotu igraju protiv Athletic Bilbaa utakmicu finala Kupa Kralja.

Katalonski klub ima priliku da se bori za prvi trofej u ovoj sezoni, a to je Kup Kralja gdje su igrači Barcelone u dva navrata bili pred ispadanjem, ali su se uspjeli vratiti i na kraju plasirati u finale.

Utakmica između Barcelone i Bilbaa igra se u subotu od 21:30 sati na stadionu De La Cartuja u Sevilli i mnogi vjeruju da nas očekuje dosta uzbuđenja jer smo na to navikli u duelima ovih klubova.

Barcelona je rekorder u ovom takmičenju jer su čak 30 puta uspjeli da osvoje Kup Kralja, ali i Bilbao odlično kotira. Ovaj klub je odmah iza Barcelone i ima sedam trofeja manje, ali to mogu da smanje već u subotu.

Pred ovu utakmicu danas se u centru pažnje našao Lionel Messi nakon što se pojavila njegova fotografija sa današnjeg treninga katalonskog kluba.

Naime, navijači su zapazili da je Messi odlučio malo da se "osvježi", te je obrijao bradu koja čini njegov imidž već nekoliko godina. Fotografija s treninga mnoge je podsjetila upravo na Messija od prije šest godina kada je Barcelona imala sjajnu sezonu.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Upravo prije šest godina su Barcelona i Athletic Bilbao posljednji put igrali u finalu Kupa Kralja i to na Camp Nou. Katalonci su tada uspjeli da pobijede sa 3:1, a nevjerovatan meč odigrao je Messi.

Messi je na ovoj utakmici postigao jedan od najboljih golova u karijeri kada je prošao nekoliko fudbalera protivničkog tima i zatresao je mrežu ovog kluba. Messi je zabio dva gola na meču, a jedan je dodao Neymar. Jedini strijelac za Bilbao bio je Inaki Williams.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Svi svjetski mediji već satima pišu o tome da Lamarcus Aldridge završava karijeru zbog problema sa srcem. Mogli ste i to upratiti kakve ave gluposti ovjavljujete.
7 1
fudo.98
Malo za promenu, da se novinarčići za njim okrenu ..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi