Lionel Messi će se pojaviti pred kamerama prvi put nakon četiri godine

Iznenadili i novinare u Španiji

Lionel Messi će se pojaviti pred kamerama prvi put nakon četiri godine

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone u subotu igraju protiv Valencije finale Kupa Kralja gdje će pokušati odbraniti titulu.

Barcelona je prošle godine uspjela osvojiti duplu krunu, a do istog poduhvata dijeli ih još samo finale Kupa Kralja. Ove sezone katalonski klub igra protiv Valencije koja će pokušati pomrsiti planove svom velikom rivalu.

Jasno je da atmosfera u Barceloni nije baš najbolja nakon ispadanja iz Lige prvaka jer je trofej u ovom takmičenju bio najveći cilj ove sezone. No, sigurno je da žele s duplom krunom završiti sezonu i otići za zasluženi odmor.

Sutra će biti održana press konferencija obje ekipe pred subotnje finale, a španski mediji su iznenađeni nakon što je Barcelona objavila ko će se obratiti novinarima.

Naime, na press konferenciji će biti trener Ernesto Valverde, te Lionel Messi i Gerard Pique. Vijest da će Messi biti na press konferenciji je itekako iznenadila javnost.

To je zbog činjenice da Messi u ovom slučaju nije bio pred kamerama čak četiri godine. Posljednji put kada je omaleni Argentinac bio dio press konferencije pred utakmicu bilo je 2015. godine pred polufinale Lige prvaka koje je Barcelona igrala protiv Bayerna.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi