Rakitić jednom za sva vremena odbacio navode da ide u Inter

Hrvat sretan u Barci

Rakitić jednom za sva vremena odbacio navode da ide u Inter

Hrvatski vezni fudbaler Ivan Rakitić poručuje da je zadovoljan u Barceloni i da neće preći u Inter, kako mediji javljaju.

Rakitić je od dolaska u Barcelonu predmet raznih transfer špekulacija, ali za sada njegovo mjesto u prvoj postavi katalonskog diva nije nijednom dovedeno u pitanje.

Ovog ljeta mediji Rakitića šalju u Inter, ali on poručuje da od toga neće biti ništa.

"Ne znam zašto me mediji šalju u Inter. Ne mogu to da objasnim. Druge timove mnogo respektujem. Inter je sjajan tim i igrali smo protiv njega ove sezone", kaže Rakitić i dodaje:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ipak, ja sam tamo gdje želim da budem. Ako Inter razmišlja o meni to je zato što mi ide dobro, ali ja sam sretan u Barceloni. Moja porodica i kćerke su također vrlo sretni ovdje. S moje strane, nema nikakvih dilema. Imam još tri godine ugovora i ovo je mjesto na kojem želim biti. Inter respektujem, ali misao da idem iz Barce mi nikada nije prošla kroz glavu", kaže Rakitić.

Inače, hrvatski veznjak je i ove sezone standardan u prvoj postavi katalonske ekipe te je na 53 odigrane utakmice postigao pet golova i dodao 10 asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi