16

Komentari (16)

Jasminn
Da je velik igrac to je definitivno, al kao osoba je nula. Ne znam da je Ronaldo ikad u Realu imao vise od 40 mil godisnje. A Mesi u klubu koji ga je stvorio pa uzeo 160 miliona gorisnje. Evo pred bankrotom su al dzaba daj ti meni 50 mil gorisnje, al nece on za te pare igrati. Hoce on jos toliko kada završi sa igranjem pa da bude ambasador sa platom od 50 mil da nadoknadi sta mu sad nisu mogli dati. Iako navijam za Barcelonu, Ronaldo mi je u zadnjih 5-6 godina drazi od Mesija samo zato sto je jos veci covjek izvan terena nego sto je na terenu. Vjerujem da bi Mesi napustio Barcelonu prije 5 godina da nije dobio ugovor na 160 mil po sezoni
to_je_tako
Kojih bolan 160mil po sezoni od kluba, čovječe jesi ti normalan ????
Jasminn
@to_je_tako Ugovor koji je potpisao prije 4 godine. 80 mil neto= 160 mil bruto. Googlaj malo.
P.s. malo kulture kad pises. nit sam te uvrijedio nit nesto ti ruzno napisao. To kucna kultura?
realno_govoreci
Ovaj portal je slika i prilika onoga zasto se stvorila i stvara averzija prema sigurno najboljem igracu svih vremena.Da nema ovih portala vjerovatno bi popularnost Messia jos veca bila.Argentina osvojila prventsvo i samo je prica o jednom covjeku a sta je sa ostalim? Golmanom koji ih je odveo do titule,Di Mariom koji je pokazao kakav je majstor i ostalih koji nista manje zasluzni nisu za titulu ali Bosnje ko Bosnje u kadar samo jednu osobu.Tako pravite i averziju i prema nasim sportistima i bilo kome.
K79
Neka, zaslužio je za sve što je do sada dao nogometnu !
RZ88
anes3000
Jel me zezas da popisani copa america ima u finalu argentinu brazil a mi na euru italiju i engleze i od toga englezi progurani...
vedin
Ramo kako je lako osvojiti copu pitaj Pelea i Maradonu koji to nisu uspjeli. Pele ima jedno drugo, a Maradona jedno treće mjesto.
YouTalkinToMe
On je bio GOAT i bez cope. Copa je samo da zabiberi rami i ovakvim sličnim što sad jedu svoja muda od muke.
cccccc
ramo legenda, šta fali Čileu? Koliko su Cile i Urugvaj slabi najbolje je Ronaldo sa Portugalom osetio kada je ispao od njih sa kupa konfederacija 2017 i SP 2018. taj isti čile je izbacio i španiju sa SP 2014 godine kada su najjači bili
Chico
@Ramo Legenda ramo medjede, toliko je lako da je Argentina 28 godina cekala da osvoji. Dakle 13 godina je cekala prije nego je Messi poceo igrati fudbal.
realno_govoreci
@YouTalkinToMe koliko ti je godina,priznaj
YouTalkinToMe
@realno_govoreci Samo se poklopi dok sve prođe i pssssstt. Nemoj sva muda pojesti od muke, ostavi malo i za sljedeći put.
RZ88
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.