Čeka ga žestoka kazna

Sramotan potez Messija!

31

Komentari (31)

zevs
" Ronaldo je bolji od Messija" evo jedna floskula, čisto da vidim imal kakvih reakcija
Mele
Ovaj ga je ometao, nije mu dao da se ubaci prema kaznenom prostoru, ali razvaliti ga ovako bez lopte, ako nece biti crveni, onda treba jos mma rukavvice im dati, pa ko koga.
struja
Cist opstrukcija igre od strane igraca Athletica je za crveni a ne....
manijacci8787
Cuj nije naucio da gubi?Bayern im 8 utrpo..
Vrana
Sta ćeš nema mu tu xavija,inieste,puyola, etooa i ronaldhinha, nemozes ti sam dobar biti, samo kad si jak kao dzeko
adnanski
Nema vise starog, dobrog fudbala. Sve je ovo za k****, ne smijes vise pogledati igraca, zumirat ce VAR-om eto crvenog ili penala ako zele... Ovakvih duela je ranije bilo koliko hoces, nisu im pridavani znacaji uopste, sad bgti ko da mu je nogu slomio... Crveni smijesan, intenzitet nikakav, ako je ovo crveni onda ni jedna utakmica se ne bi trebala odigrati do kraja vec prekidat zbog crvenih kartona jer na svakoj tekmi ima 10+ ovakvih "startova"... a sto se Barce tice, definitivno je izgubila ugled u svijetu fudbala i svaki "istup" njenih igraca se tretira ovakvim naslovima, puno tu posla ima da se dovedu stvari u normalu...
manijacci8787
Alo zatucani vrati se iz 1980
adnanski
Mozda da ti odes u 80te, tad ste kao nesto i osvajali hahahaha
Mehinaldo
Nespreman sve mu smeta nema vise svoje igre zato i udara prije dok je letio udaro ga je i pepe i ramos pa mu nije smetalo vec se za****vo sad kad ne moze sve smeta logicno
bazaorao
Od lesija vec dvije godine više stete nego kotisti.
user1606950187
Vs granada vs liverpool atletico madrid daj suti pokrij se dekom
muha
Vjerujem da ne postoji neko ko mrzi Messija vise nego ja ali da kazes da je ovo uradio iz cista mira je previse cak i za tebe Skoricu.
Chico
Sta si ti Skoricu jadu vidio s ovog snimka pa to nazivas bezobrazlukom ?
Fejker
Mislim da je vidio namjerno ( sramotno, iz nemoci ☺️ ) udaranje rukom u glavu protivnickog igraca ???? Eno vidi se i Lesi se buni protiv crvenog ???
Chico
Ti Penaldov obozavaocu i Messikonpleksasu se samo mozes slikati sa svojim komentatom glupim. Dakle, niko ne spori da se to sve dogodilo - al to se nista ne vidi na onom sbimku. Pa otkud ovom jadi pravo da pise ovakve clanke?! Osim ako je ljubimac Penaldovog paksua ko i ti.
Vienner
1 utakmica isti slucaj 115 minuta Valverde crveni na Morati u finalu kupa kralja samo ovo bilo ocigledno udaranje od strane Messija
Cocca87
Nakon ove utakmice i ovakve igre barce, on ode na kraju sezone 100%, a crveni vala i njemu vise dodijalo sve i iskreno ne cudi ovo nista.
Brazuka
Starmo1922
Ovaj mu blok postavlja ko da je košarka i ja bi ga se otreso. Jeli moguce da je 1 crveni Messijev..?
user1594933207
user1606950187
A da je ronaldo odgurnuo sudiju
realno_govoreci
Hahhaha koji kompleks
ratip irats
Cuj iz cista mira!? Sta sve necete napisati? Ali razumijem, dobijate platu po klikovima.
Goran3
Messi je uredu nije ovo na snimku on kod mene na TV-u Sergio Buskec dobio craven Messi odigrao citavu tekmu svaka im cast na ucescu
Sramotan potez?? Koliko je on samo puta primio lakat samar... crveni crveni ni prvi ni posljednji.
RZ88
Koji ste vi smecari od novinara. Citavu utakmicu Bilbaovi igrači i kad nije lopta kod Barcinih idu na igrača direktno. Provociraju čitavo vrijeme i na ovom snimku je provocirao Messia. Nista drugo nije radio nego se otresao od njega. Kako ste glupani nevjerovatno.
KB9
Pa sta sad treba kad neko ide direktno uzeti bokser i zapucati nekog....ima ba sudija
to_je_tako
E pa nekad nema sudije i nekad isti taj sudija ne štiti igrače od debilnih igrača koji dođu da lome noge jer drugačije ne znaju. Vidio bih tebe, nakon 3. udarca ruke dajem da bi ti i jače odvalio protivnika.
realno_govoreci
Za ovo nema opravdanja.
NKZ1922
Joj logike.. Joj opravdanja, e ne vjerujem :D Pa ako te protivnicki igrac provocira, to i radi s ciljem da uzvratis i dobijes crveni. Lako je ovaj namamio GOAT-a. Da vidimo kako ce sada Barca funkcionisati bez 'najveceg ikada'.
vence
Drug, ne znam da li si ikada gledao Nedveda kako je igrao i koliko su ga tukli, ali bukvalno(u Italiji..pa to ne bi trebalo ni naglasavati), pa nije ni pada niti se valjao..ako je pao sigurno je to bilo sto je morao i usput nije crvene dobijao zbog nesportskog udaranja(vracanja)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.