Dječak se probio kroz osiguranje, a Messi je svojim potezom oduševio cijeli svijet

Trenutak koji će sigurno zauvijek pamtiti

Dječak se probio kroz osiguranje, a Messi je svojim potezom oduševio cijeli svijet

Endin Čaušević

Brazil i Argentina večeras igraju veliki derbi u okviru šestog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Ove selekcije prije dva mjeseca igrale su u finalu Copa Americe kada je Argentina slavila sa 1:0 i sigurno je da se Brazilci žele osvetiti za taj poraz.

Meč se igra večeras od 21 sat na Areni Pernambuco u Recifeu, a Argentinci su sinoć doputovali u ovaj grad.

Očekivano u centru pažnje našao se Lionel Messi kojeg su mnogi fanovi čekali ispred hotela gdje je smještena reprezentacija Argentine.

U trenutku kada je Messi ulazio u hotel jedan od dječaka uspio je da se probije kroz osiguranje što je Messi vidio i odlučio je da mu priđe.

Redari su zaustavili dječaka, ali je Messi nakon toga reagovao i pristao je da se fotografiše s njim što je oduševilo tamošnju javnost.

Top Komentari

2323
Bog koji hoda po zemlji
1 5
Realist
Najbolji nogometas na ikad. U rangu sa Maradonom i Peleom
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi