Messi godinama "teroriše" Sevillu, a gol kada je posramio legendu bh. reprezentacije je poseban

Navijači birali najljepši gol Barce protiv Seville

Messi godinama "teroriše" Sevillu, a gol kada je posramio legendu bh. reprezentacije je poseban

Endin Čaušević

Barcelona večeras igra u gostima protiv Seville prvu utakmicu polufinala Kupa kralja.

Sevilla i Barcelona tradicionalno igraju veoma uzbudljive utakmice, te je ovo derbi koji skoro nikada nije podbacio što se tiče očekivanja fudbalske javnosti.

Sigurno je da nas i večeras očekuje jedna spektakularna utakmica, te mnogi kažu da je ovo finale prije finala u Kupu kralja.

Barcelona je protiv Seville prethodnih godina znala odigrati sjajne utakmice, a jedna od njih igrala se u martu 2012. godine kada je Barcelona slavila u gostima sa 2:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvi gol zabio je Xavi, a drugi Lionel Messi. Upravo je Messijev gol uvod u večerašnji meč jer su ga navijači Barcelone izabrali za najljepši postignut u mečevima protiv Seville.

Posebno je interesantan što je Messi sjajnim potezom kroz noge probacio loptu Emiru Spahiću koji je tada igrao u Sevilli, a zatim je majstorski lobovao golmana domaćeg tima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Normalno kad je bila tad ona nezaustavljiva Barcelona, Xavi Iniesta i Messi vrijedili tad možda 70 miliona eura a sad Griezmann sam vrijedi 120 miliona
8 4
Kenotala
'ta ce Spaha, Mesi mu loptu kroz noge provlacio...kao da je Mesi gledao ko je ispred njega kada krene u prodore
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi