Lionel Messi izabrao najbolji gol koji je dao u Ligi prvaka

Može li večeras ponovo dati gol Unitedu?

Lionel Messi izabrao najbolji gol koji je dao u Ligi prvaka

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju prvi meč četvrtfinala Lige prvaka u gostima protiv Manchester Uniteda.

Katalonski klub je favorit u ovom okršaju, ali je United pokazao u osmini finala protiv PSG-a da ga ne smije niko olako shvatiti. Naravno, večeras će glavna uzdanica Barcelone biti Lionel Messi koji se nakon više od deset godina vraća na Old Trafford.

U razgovoru za Mundo Derpotivo prije ove utakmice Messi je otkrio koji je za njega najbolji gol koji je postigao do sada u Ligi prvaka. Iako je dao više od 100 golova na kraju je izabrao jedan koji je ispred svih.

Radi se utakmici finala Lige prvaka koja se prije deset godina igrala u Rimu, a sastali su se upravo Barcelona i Manchester United. Tada je Barca pobijedila sa 2:0, a drugi gol dao je Messi i to glavom kada je lobovao legendarnog Edwina van der Sara.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi