Lionel Messi je ove sezone "uništio" velike zvijezde nevjerovatnim potezima

Video koji vrijedi pogledati

Lionel Messi je ove sezone "uništio" velike zvijezde nevjerovatnim potezima

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi iza sebe ima još jednu fantastičnu sezonu u kojoj je u potpunosti dominirao u Španiji, ali i Evropi.

Messi je s 36 golova završio kao najbolji strijelac španske La Lige, a titulu će sigurno osvojtiti u Ligi prvaka gdje je ove sezone postigao 12 golova i ubjedljivo je prvi.

Argentinac je vodio Barcelonu do titule prvaka Španije, a u subotu će ovaj klub imati šansu da osvoji Kup Kralja i tako drugu sezonu zaredom završi s duplom krunom.

Međutim, jasno je da je Messiju glavni cilj bila Liga prvaka, no na tom putu ih je zaustavio Liverpool. Ipak, mora se priznati da je Messi odigrao fantastičnu sezonu i svojim potezima je oduševio fudbalski svijet.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedan od njegovih fanova napravio je zanimljivu kompilaciju videa iz ove sezone gdje je Messi "osramotio" mnoge velike zvijezde svojim sjajnim potezima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi