Lionel Messi je sinoć odmah nakon utakmice održao hitan sastanak sa dvojicom igrača
Messi nije očekivao ovakav rasplet na kraju sezone

Katalonci su doživjeli još jedan neuspjeh

Lionel Messi je sinoć odmah nakon utakmice održao hitan sastanak sa dvojicom igrača

S. Pašalić

Barcelona je sinoć poražena u finalu Kupa Kralja od Valencije sa 2:1.

Katalonski tim je tako doživio i drugi šok ove sezone nakon što su poraženi u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka od Liverpoola sa 4:0.

Nakon novog neuspjeha odmah su se počeli tražiti uzroci koji su do njega doveli, a čini se da se tome pristupilo odmah nakon utakmice finala.

Naime španski mediji prenose da je Lionel Messi odmah nakon utakmice održao sastanak kako bi otkrio razloge lošeg završetka sezone.

Argentinac je bio vođa sastanka, a Luis Suarez i Gerard Pique su bili igrači s kojima je Messi razgovarao o svemu.

Prema svjedocima, vođena je žestoka rasprava koja se nastavila i u autobusu koji ih je trebao odvesti na aerodrom, a prethodno su ih njihovi saigrači morali čekati 10 minuta prije nego što su uopšte sjeli u autobus.

Epilog tih razgovora bismo mogli vidjeti u narednim sedmicama, a prema izjavama igrača čini se da oni i dalje podržavaju trenera Ernesta Valverdea.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije