3

Komentari (3)

kaliopi
Druže De nam objasni naslov, sta je “prelomio” i gdje će nastaviti karijeru, a ne “najvjerojatnije” sto ostavlja i dalje sve mogućnosti koje ubijaju naslov.
Ecosport
Vidiš da SS već mjesecima, godinama prave senzacije od svojih pretpostavki. Samo urijetko znaju napisati "Zvanično....." itd. Sve su pretpostavke. Primijetio sam da je raja prestala komentarisati članke, pravo manje komentara na većini članaka, a vjerujem da je i gledanost portala opala zbog mora dezinformacija koje nam plasiraju. Svaki tekst je napisan po istom fazonu, naslov bombastičan, pa ide nekih desetak rečenica ponavljanja otprije, nevezanih informacija uz naslov, onda ide slika reklame, a tek onda jedan kraći pasus vezan za naslov gdje većinom piše "mediji pretpostavljaju bla bla..." i članak završava kopiranim tekstom nekog ranijeg, već objavljenog članka. Izgleda da imaju neki templejt kako bi se mi duže tu zadržali. Mislim, ja razumijem da je to sve zbog marketinga i zarađivanja para na našem provođenju vremena na stranici, ali me samo odbijaju sa tim i zadnjih dana baš ozbiljno razmišljam da prestanem ovaj sajt skroz pratiti.
vedin
Sve si dobro napisao,. Oni kada izbace novi članak 90% teksta je vezano za nešto su su već pisali. Svaki dan su sve gori i gori.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.