Kako je Madrid dočekao Messija?
Foto - EPA

Još mu ne mogu zaboraviti određene stvari

Kako je Madrid dočekao Messija?

Midhat Šljivak

Lionel Messi nakon duže pauze ponovo igra protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu.

Niko nije ni slutio da će fenomenalni Argentinac doći na čuveni stadion u dresu nekog drugog tima, a ne Barcelone, no to se večeras upravo i dogodilo.

Messi je istrčao na teren stadiona u Madridu, a doček je bio očekivan. Realovi navijači su izviždali njegovo ime na prozivci igrača i poručili su još jednom kako nije omiljen u glavnog gradu Španije.

Također, Leov svaki dodir s loptom na terenu doveo je do blažih zvižduka, ali to velemajstoru iz Rosarija nije previše smetalo jer je igrao zaista odlično.

[twitter]https://twitter.com/ESPNFC/status/1501655530418458633[/twitter]

Pored Messija zvižduke je također dobio i Neymar koji je također nekada nosio dres najvećeg rivala Barcelone.

S druge strane topla dobrodošlica upriličena je nekadašnjem golmanu Kraljeva Keyloru Navasu koji je ovacijama dočekan na zagrijavanju pred meč.

Isto tako ovacije je dobio i Kylian Mbappe koji se povezuje s dolaskom na Bernabeu i neće biti iznenađenje ako Francuz na kraju i postane Kralj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Lionelu Messiju je večerašnji meč u Madridu ukupno 47. protiv kraljevskog kluba i ima pozitivan rekord s velikim rivalom.

On je protiv Kraljeva odigrao ukupno 46 utakmica, dobio je ih je 20, 11 puta je igrao neriješeno, a izgubio je 15 puta. Zabio je 26 golova i upisao 14 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Pa kako će zaboraviti kad im je yebavao mamu 20 godina ha ya
1 7
Goran86
Ko je Messi ? Ovo neki najbolji igrac. Benzema podero Paris za 15 min, svaka cast.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi