11

Komentari (11)

user1613424508
Ma koga boli nije on RONALDO. Djece nac ekipu da igra za njeg
Mehinaldo
Evo idu im i rezultati u prilog
kurjak
Dobri stari Alf, vanzemaljac.
realno_govoreci
A koga ovo cudi i ko je mislio ista drugacije? Pa nije lud da igdje negdje drugo gdje nece moci ovo sto jeste.Reprezentacija je njemu najbolji pokazatelj da ne treba eksperimentisati
FreedomBH
Ti nisi normalan ako stvarno mislis da tip igraca kakav je on ne bi uspio bilo gdje drugo. On je sam i odveo Argentinu na SP pa i do finala ne blamiraj se.
user1607499935
A Messi je najbolji strijelac i asistent reprezentacije i jedini je igrač u historiji reprezentativnog fudbala koji je na velikim takmičenjima učestvovao kod 36 golova svoje reprezentacije (15 golova i 21 asistencija). Messi je uvijek na velikim takmičenjima pružao bolje igre nego Ronaldo koji može da nabija statistiku jedino po kvalifikacijama protiv Andorre, Estonije, San Marina itd.
MaDaj
Ebes mi sve sto niste ovo isto izjavili prije 3 mjeseca ..
BogatiDijasporac
Kao sto rekoh, Messi ostaje u Barceloni jer je, kao sto clanak tvrdi, LEGENDA.
huizju
Ode ti lesi iz barse.. kmeeeeeeeee
BogatiDijasporac
Moža nisi najpismeniji ili si prirodno glup. Pročitaj tekst još jednom.
huizju
Procitao kmeeeee.. Barca izgubil kmeee.. ode Messi kmeeee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.