Messi se vratio u Rosario, ali ni slutio nije šta se dešava ispred njegove kuće

Antonella došla po njega

Messi se vratio u Rosario, ali ni slutio nije šta se dešava ispred njegove kuće

Endin Čaušević

Nakon nevjerovatne proslave u Buenos Airesu gdje je reprezentacija Argentine dočekana zaista veličanstveno Lionel Messi se vratio u rodni Rosario, a ni slutio nije šta ga čeka ispred njegove kuće.

Argentinci su čak 36 godina čekali da njihova reprezentacija ponovo osvoji Svjetsko prvenstvo i to su Gaučosi uspjeli da urade u Kataru predvođeni Lionelom Messijem koji se zlatnim slovima upisao u historiju fudbala.

Messi je osvojio jedini trofej koji mu je nedostajao i mnogi smatraju da je na taj način riješio sve dileme oko toga ko je najbolji fudbaler svih vremena.

Argentinci su se jučer u ranim jutarnjim satima vratili u Buenos Aires gdje su imali nevjerovatan doček, a potom su fudbaleri odlučili da idu u svoje rodne gradove gdje ih je također čekala fešta.

U centru pažnje našao se ponovo Messi koji se vratio u rodni Rosario i znao je da će i tu biti slavlja, ali ni slutio nije šta se dešava ispred njegove kuće.

Messi je iz Buenos Airesa stigao helikopterom u Rosario gdje je njegova porodica stigla već jučer, a supruga Antonella čekala ga je s automobilom nakon što je helikopter sletio.

Oglasi

Sigurno da je Antonella odmah poručila Messiju da se spremi i objasnila mu je kakva ga ludnica čeka ispred kuće.

Naime, ispred Messijeve kuće okupilo se nekoliko hiljada navijača koji su ga satima čekali, a kada su se on i Antonella pojavili nastala je prava ludnica.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Međutim, Messiju to uopšte nije smetalo jer je jasno koliko je navijačima značilo što je Argentina ponovo prvak svijeta, a u Rosariju su sigurno itekako ponosni što je kapiten ovog tima čovjek koji dolazi iz njihovog grada.

Messi će nekoliko dana s porodicom provesti u Rosariju, a potom bi se početkom iduće godine trebao vratiti u Pariz gdje ga veoma brzo očekuje nastavak sezone s PSG-om.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi