13

Komentari (13)

Maestro
I kaže nije sve u parama a izabrao je baš siromašan klub nema šta! Pa što ne ode u Atletico Madrid kod prijatelja Suareza a ne u bogataški kod prijatelja Neymara? Na kraju se ispostavi da su to teški plaćenici
cccccc
Plaćenik? Laporta: "Leo već ima druge ponude, ali želim naglasiti da je u Barceloni želio ostati za znatno manje novca nego što su mu drugi nudili. Pokušali smo sve."
AsmirM
Sada ce u Barceloni iskociti neki novi klinci , dosad su ovisli o Mesiju sada ce svi morati zapeti guzovima .
Arnel925
@AsmirM aha hoće novi klinci jedva čekaju da iskoce haha ovo se jednom dešava u 200-300 godina da ovakav igrač dođe iz podmladaka I ovako igra. Trebamo biti zahvalni sto smo živili u vrmenenu kad su igrali Messi i Ronaldo. Nikad neće biti opet Messi i Ronaldo. Oni su sa Marsa. Nisu sa ove planete.
AsmirM
Jel prosle sezone dosao pedri dobio priliku . Sace i fati jbg novo vrijeme mora se pojaviti novi koji ce nositi igru. Poslije ronaldinja dode mesi prije bio rivaldo . Uvijek se pojavi novi koji ce nositi igru.
Sanska_Prangija
Volio bih cuti cifru za to.. Bilo bi premocno kad bi lik se bojao visine.. ja sam uspio jednu petneastak stepenica, pa sam se vratio na svoju voljenu zemlju.
Arnel925
Sve je dogovoreno prelazi u PSG. Priča se da ce sledece godine PSG dovesti i Ronalda da napokon nji dvojica zaigraju zajedno u jednoj ekipi
Mele
Messi, Neymar, Ronaldo...3 najbolja u jednom timu., da li je i to moguce ??. Mbappe, Icardi, Sharabia.. De Maria, jeli dobio ugovor na jos godinu ili odlazi ..
Barca.forever
user1610286185
RealMadrid13
Ne serite molim vas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti