Novi kapiten Barcelone stigao u dom Messijevih: Niko ne vjeruje da je zaista kraj
Foto - EPA

Busquets u posjeti kod bivšeg saigrača

Novi kapiten Barcelone stigao u dom Messijevih: Niko ne vjeruje da je zaista kraj

Midhat Šljivak

Lionel Messi više nije igrač Barcelone.

Katalonski klub jučer je šokirao svijet objavom da Messi neće nastaviti saradnju sa Barcom i Argentinac će po prvi put u karijeri obući dres nekog drugog kluba.

Navijači Barcelone su u šoku. Ostali su bez čovjeka koji im je donio dosta radosti, a i igrači katalonskog tima ne mogu da vjeruju da Messi više neće biti pored njih.

Odlaskom Messija novi kapiten kluba postat će Sergio Busquets. Zamjenici su Gerard Pique i Sergi Roberto, a novi kapiten je danas odlučio da posjeti Messija.

Busquets je danas stigao u dom Lionela Messija, a njegova supruga Elena se na Instagramu oprostila od Leove Antonelle.

"Prijateljice, ne možeš ni naslutiti kakvu prazninu ostavljaš u mom srcu, ali daljina nam neće biti pepreka. Volimo vašu porodicu i želimo vam svu sreću u novom životnom poglavlju", napisala je Elena.

Favorit za dovođenje Messija u klub je PSG, ali povezuje se još i sa odlaskom u Chelsea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uskoro će se vjerovatno oglasiti i Messi koji je i sam šokiran i iznenađenjen nakon što je klub objavio da saradnja sa njim neće biti nastavljena.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavipuž
Pjanke iskljucivo za parama trci... otici ce on i u Trabzonspor ako oni ponude vise nego sto sad prima....
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi