Svi su gledali prsluk u kojem se Messi pojavio, Dybala 'pucao' od smijeha
Foto - Screenshot

Foto Messi

Svi su gledali prsluk u kojem se Messi pojavio, Dybala 'pucao' od smijeha

M. Šljivak

Utakmica kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Brazila i Argentine prekinuta je nakon što su se na terenu pojavili federalni inspektori i zdravstveni radnici.

Emiliano Martinez, Giovanni Lo Celso, Cristiano Romero i Emiliano Buendia prekršili COVID protokol i brazilske vlasti su im zabranile nastup.

Trojica od četvorice su zaigrala na meču, inspektori su reagovali, ušli su na teren i zatim je meč prekinut.

Lionel Messi se nešto kasnije pojavio na terenu, a mnogi su obratili pažnju na prsluk u kojem se pojavio.

On je uzeo prsluk koji se pred utakmice dijeli fotografima, a to je posebno smiješno bilo njegovom sunarodnjaku Paulu Dybali.

Ne zna se da li je Messi zamijenio 'dres' sa nekim od fotografa ili su mu domaćini poklonili prsluk.

FIFA će uskoro donijeti odluku o ovom meču. Vrlo je moguće da će on biti registrovan službenim rezultatom jer je zbog pretrpanog rasporeda mala šansa da se odigra u nekom drugom terminu.

Top Komentari

kukuruz
Ne kontam
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi