Messi ni sanjao nije da će tako biti dočekan u zemlji Cristiana Ronalda

Parižani igraju protiv Benfice

Messi ni sanjao nije da će tako biti dočekan u zemlji Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a večeras igraju u gostima protiv Benfice utakmicu trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Parižani su i ove sezone sigurno među glavnim favoritima za osvajanje Lige prvaka i sigurno da će se u francuskom klubu smatrati velikim neuspjehom ukoliko ne uspiju konačno osvojiti taj trofej.

PSG nakon dva kola ima maksimalnih šest bodova baš kao i njihov večerašnji protivnik Benfica koja i ove sezone briljira u Ligi prvaka.

Benfica je u prošlom kolu u Torinu šokirala Juventus sa 2:1 i sigurno je da će igrači portugalskog kluba dati svoj maksimum da večeras u Lisabonu zaustave PSG-ovu mašineriju.

Jasno je da će najveća opasnost prijetiti od PSG-ovog nevjerovatnog napada jer se očekuje da će večeras od prve minute igrati Lionel Messi, Neymar i Kylian Mbappe.

Pred večerašnji okršaj Benfice i PSG-a u centru pažnje fudbalske javnosti našao se upravo Messi zbog videa koji se sinoć pojavio na društveni mrežama, te je mnoge baš iznenadio.

Oglasi

Zbog rivaliteta Messija i Cristiana Ronalda očekuje se da Argentinac večeras neće biti baš dočekan s aplauzima na stadionu, ali video koji se pojavio sinoć pokazuje da Messi itekako ima svoje fanove i u Portugalu.

Grupa njegovih fanova okupila se sinoć ispred hotela u kojem boravi PSG, te su svi došli samo zbog Messija i uzvikivali su njegovo ime, a video je mnoge iznenadio jer je malo ko očekivao da će on na takav način biti dočekan u "Ronaldovoj zemlji".

Mora se priznati da Ronaldo baš nema takav status kao Messi jer se Portugalcu često zviždi kada negdje gostuje sa klubom ili reprezentacijom što mu je ponekad znalo zasmetati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sigurno bi bilo zanimljivo vidjeti kako će CR reagovati kada vidi kakva ludnica je nastala ispred hotela u Lisabonu zbog njegovog daleko najvećeg rivala.

Podsjećamo, utakmica između Benfice i PSG-a igra se večeras od 21 sat.

Top Komentari

Ecosport
Ipak su po prvi put vidjeli Boga, pa moraju tako skandirati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti