Novi problemi: Nastavlja se Messijeva noćna mora u Parizu

Sezona za zaborav

Novi problemi: Nastavlja se Messijeva noćna mora u Parizu

Admin Čaušević

Karijera Lionela Messija je počela da ide silaznom putanjom, barem prema njegovim partijama na terenu.

Messi je ljetos napustio Barcelonu i prešao u PSG. Očekivalo se da na Parku prinčeva nastavi gdje je stao na Nou Campu što se uopšte nije desilo.

Argentinac nije donio prevagu u Ligi prvaka nakon ranog ispadanja od Reala već u osmini finala zbog čega ga je izviždala pariška publika.

Novi problemi stigli su danas jer Messija uopšte nije bilo na jutarnjem treningu što znači da će propustiti duel protiv Monaca ovog vidkenga.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Messi je do sada postigao samo dva ligaška gola, dok je u Ligi prvaka pet puta tresao protivničke mreže i daleko je od forme najboljeg igrača svijeta kakav epitet ga krasi već godinama.

Sjajni fudbaler s PSG-om ima još godinu ugovora i sigurno je da će ga odraditi jer teško ko od elitnih klubova mu može garantovati novac kao popularni Sveci.

Top Komentari

denimen9
Ballon d'Or mu je bio u ugovoru sa PSG-om, zato ga je i dobio.. Modrić 400 puta bolji igrač
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi