18

Komentari (18)

Kiss
Ako ode u PSG onda će mi stvarno ohladiti kao igrač a i kao čovjek jer će biti očigledno da ide za novcem,bolje u Chelsea ili ManU,moje mišljenje
King_Kenny
...skoci na nos ono silno razbacivanje parama,placanje Messija po sezoni 138 miliona eura,kupovanje igraca za nezamislive cifre itd...bahacenje uvijek dodje na naplatu,kad tad...lijepo je Uli Hoeness govorio,Njemacka Spaniju vadi iz g*vana i spasava iz krize,a oni otpisuju dugove klubovima koji trose stotine miliona na igrace...sad fino idu nastupi u konferencijskoj ligi.
JuventinoBK
On da je bio shrvan pristao bi na normlanu platu npr 30mil. Al to je boelsni mali pohotni patuljak koji je i s**** barsu. Zamisli ti 150 po sezoni, a onda dodaj porez na plate koji u spaniji iznosi 47% znaci oko 220m eura je gnjida kostala klub godisnje. Da napomenem nejmar 36, Ronaldo 31 godisnje. Pametnom je sve jasno, glupom nije nista
DamirS
138 mil. sa porezima je Barca plaćala. Naravno, i to je previše ali ti ga sad pretjera sa preko 200 mil.
realno_govoreci
Malo se bolje informisi,nije da branim Messia uopste ali su problem ugovori koje imaju npr sa Busketsom,Piqeom,Grizmanom,Pjanicem itd koji imaju velika primanja i tu Barca nista ne moze kresati osim ako dobrovoljno ne pristanu.
GiS
@JuventinoBK Ne zna se ko je gluplji, ti koji si ovo napisao, ili oni koji ti pucaju likeove. Messi da je pristao da igra za 0 eura, znaci da nista ne uzima sebi, idalje ne bi mogao da potpise ugovor.
JuventinoBK
Gis i ja kazem za te tvoje. Procitajtw sta je laporta rwko. Hvala ovim novim sto su potpisali, njihove plate se ne mogu potediti sa mesijevom.
JuventinoBK
@realno_govoreci od mene nema bolje informisanog lika ne u bosni ****noj nego na balkanu! Proslo ljeto su sve fino objavili katalonski mediji kolika mu je zarada, a i orije togs se znalo da patuljak uzima 150m eura.

@DamirS 150 bez poreza!
JuventinoBK
Ipak sam se zezno. Sad sam provjeriti. 138 je, a ja sam mislio 148 pa sam zaokružio na 150. Medjutim nebitno Gis sad cu dodatno da ti pojasnim. 138 je bilo sa bonusima, plata je bila 90 miliona. Platu mediji kad pisu nikad ne napisu porez koliko klub placa. Ponavljam u spaniji taj porez je 47 %. Znaci kosto je klub oko 210m godisnje. Add
goku_iz_sirokog
Odo li u PSG era messi završava karijeru. Nadam se da će u englesku jer se tamo igra nogmet
E.Car
U PSG ima Neymara i DiMariju i konačno bi mogli osvojiti LP. A PL ne podnosim, arogantna nacija, arogantni fudbal. Cirkus pun para, nogomet 0.
Topnik
Jesi normalan ti ili ? ..
user1599499530
Pa kako onda ovaj PSG moze kupovat sve zivo i tolike pare davat na plate
makelele
makelele
kao da pitas kakoje moguce da je Katar dobio domacinstvo za svjetsko prvenstvo u nogometu.
burazengija
Pa fino pogledas vezu Čeferina i Mia Khalife iz PSG.. Oni mogu sve nema ffp za njih nit ista.
emanuelmacron
e moj care arapiiii kako ti nije jasno nemaju usto ulozit,a da su neki humanitarci nisu ,kad si cuo da su oni dali novac za gladnu djecu u africi,ili za otkrivanje nekog lijeka,oni novac daju samo za svoje cejfofe,i tacka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.