Sada je sve jasnije: "Messi ima ponudu na stolu, ali još uvijek čeka"

Navijači PSG-a mu zviždali i poslali jasnu poruku

Sada je sve jasnije: "Messi ima ponudu na stolu, ali još uvijek čeka"

S. Mlaćo
Navijači PSG-a izviždali su Lionela Messija nakon poraza ovog tima od Rennesa 2:0, te se sve više priča o tome da će sjajni Argentinac napustiti Francusku.

Ugovor mu ističe na kraju sezone, a pojavila se mogućnost da se vrati u Barcelonu, što je i velika želja čelnika Katalonaca, igrača i navijača.

Messi uskoro mora donijeti odluku, a stručnjak za transfere Fabrizio Romano ističe da su Parižani stavili ponudu sa novim ugovor na stol, ali da Messi ipak nije donio odluku.

On želi znati kakvu će imati PSG u novoj sezoni te mnoge druge stvari vezane za budućnost kluba.

Ono što znam jeste da je PSG dao ponudu, pa se čeka Messija.  Želim znati kakav će biti projekat, ko će biti trener te još nekoliko detalja. Sve je na Messiju i njegovom ocu Jorgeu“, rekao je Romano.

Nakon nedjeljnog poniženja koje je doživio na Parku prinčeva Messi je dobio i sjajnu poruku iz Barcelone od svog nekadašnjeg saigrača koji je vidio šta mu se desilo na meču PSG - Rennes.

Oglasi

Sergi Roberto je nakon pobjede Barcelone u El Clasicu odlučio da pošalje poruku Messiju koja je obradovala navijače katalonskog kluba. On je poručio Messiju da treba da se vrati u Barcelonu i da je to njegov pravi dom.

"Iskreno se nadam da će se Messi vratiti u Barcelonu. Čekamo ga i naša vrata su mu širom otvorena. On ne zaslužuje onakav tretman u PSG-u. Ne mogu da vjerujem da se tako ponašaju prema njemu i krive ga za ispadanje iz Lige prvaka. Ovdje će imati tretman kakav zaslužuje ako se vrati i to mu svi možemo obećati", rekao je Roberto.

Messi je prije skoro dvije godine neočekivano napustio Barcelonu nakon što mu klub nije mogao dati novi ugovor zbog finansijskih problema iako su ranije sve već dogovorili.

Na kraju se u suzama oprostio od Barce i otišao u PSG. Joan Laporta želi da se Messi vrati, ali mu Argentinac nije oprostio što je prije dvije godine na takav način napustio klub u kojem je proveo skoro cijelu karijeru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Messi je trenutno u Argentini na okupljanju reprezentacije, po prvi put od osvajanja Svjetskog prvenstva u Kataru.

Navijačima je javljeno u kojem restoranu se nalazi i nastao je pravi haos, jer su svi željeli fotografiju i uspomenu sa svojim idolom.

Top Komentari

nakopitam
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Vodaju ga i nude svakom zivom, ko zmaj od sipova tele po pijacama, ali nece kepeca niko! JOS GA GLUPE BOSNJE POREDE SA RONALDOM?????? hahahahahahahahahahahahaahahahaahahahahahahahahahaha
1 2
LevoKrilo
Svako ima svoje mišljenje kada su u pitanju Ronaldo i Messi. Ronaldo je jedini igrač od kako se igra ovaj sport koji je promjenio sve lige i nema šta više dokazivati, a za Messia npr. nikada nećemo saznati da li bi se npr. snašao u engleskoj ligi, možemo nagađati, ali nećemo saznati. Ronaldo je jedini igrač od kako se igra ovaj sport dao toliko golova objema nogama, glavom itd. Ko god se imalo razumije u fudbalu, zna kako je šutati loptu kontra nogom i zabiti toliko golova...To su samo dva od mnogo argumenata koji se mogu iznijeti, zato DamirS mislim da svoje mišljenje trebaš zadržati za sebe. Pozzz.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi