8

Komentari (8)

saju701
Cuj za Messi nece niko ponuditi 100 miliona e svasta sam cuo , ne da ce dati nego ce ga objerucke prihvatiti .
Rivaldo
Gdje ce otici? Nigdje. Igrac koji nema motiva ni zelje, a ogromnu platu. Plus, neko da ga dovede, mora mu sve posvetiti, a daleko je on od nivoa na kojem je bio. Ja ne vidim koja ekipa bi njega sad dovela i dala mu 100 miliona godisnje.
Nele.
Al tesko i da moze ostat pod ovakvim uslovima. Barsa je pred bankrotom, korona je zeznula sve. Doveli su gomilu ovih preko 100 miliona a nema navijaca... Morat ce mu i u Barsi srezat primanja a dali ce tad ostat vidjet cemo.
ryan.giggs
Ostaće on za topli obrok i prevoz. Što kažeš, niko mu neće dati taj novac. I da da približno tražiće da sam sredi titule, a ovaj Messi više to ne može.
user1604870992
Ima on motiva i želju da igra ali ne u Barceloni.
user1604870992
Trebaju mu novi izazovi to je svima jasno
Rivaldo
Star je on za nove izazove. Amerika mu se uveliko smijesi.
ryan.giggs
Ma daj! Lažete!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.