14

Komentari (14)

barcaforever
Jel to opet Messi dao gol iz penala :))))
Manager
I opet Čaušević i igrač Barcelone :D
Malmi_Suomi
@Manager naravno, šta si ti mislio ?
Ne pišem o kvalitetu Messija da se pogrešno ne shvatim, pišem o našem CIJENJENOM novinaru koliko je " opsjednut " Barcelonom i Messijem da je to postalo " zabrinjavajuće " za zdravlje gospodina novinara-)))))
YouTalkinToMe
I opet ti ne propuštaš takve objave i u komentarima si.
BogatiDijasporac
@Manager Nije tacno, u ovom trenutku Messi NIJE igrac Barcelone.
kurjak
Ja ne znam šta će Čaušević kad ne bude bilo Messija.
Eduard
Čauševiću ispravi se sam u tekstu ako mozes skontati gdje si pogrijesio...
cccccc
Da je Mesi igrao za neku Evropsku reprezentaciju iz TOP 10 sada bi imao 200 golova za reprezentaciju i da je igrao protiv raznih Andora, San Marina itd. Pa ovamo Bolivija pobedi Argentinu sa 6-1, Peru izbacio Brazil sa Kopa Amerike 2019, Ekvador pobedi Argentinu (bez Mesija). Lukaku i Kristiano Ronaldo ce na kraju imati 30+ golova za reprezentaciju vise od Mesija i Brazilskog Ronalda sto je smesno, a na velikim takmičenjima u nokaut fazama ne postoje ni Kristiano ni Lukaku, dok su Mesi i Brazilski Ronaldo daleko najbolji. Uporede radi, Mesi u nokaut fazama SP i Kopa Amerike ima 5 golova i 15 asistencija dok Kristiano u nokaut fazama Svjetskih i Europskih prvenstva ima 3 gola i 2 asistencije.
Toniche
Koje gluposti. Mesi jest najbolji tu nema dileme. Ali pogledaj šta Ronaldo radi protiv velikih ekipa na Euro takmicenjima. Ne protiv Andora.. Protiv Njemacke, Francuske itd itd...
cccccc
Toniche, jel ti to ozbiljno ili? Ronaldo u 10 utakmica protiv Francuske i Nemacke ima 3 gola, a od toga su 2 penala. Znaci, trebalo mu je 10 utakmica da zabije 1 gol iz igre protiv njih. I to je tebi za pohvalu? Pa jesil ti pri sebi? Nikad nije dao gol ni Italiji ni Engleskoj. Veličate ga da je najbolji strijelac EURA ikada, a današnja djeca ne znaju da su prije na EURU mogle igrati samo 8 reprezentacija i to pravilo je postojalo sve do 1996 godine. Tada je uvedeno pravilo sa 16 reprezentacija. Zato mnogi veliki igrači iz prijašnjih vremena nisu mogli zbog drugačijih pravila igrati više od 1 ili 2 EURA. Trebalo mu je 5 prvenstava da prestigne Platinija koji je na jednom dao 9 golova. Stvarno je veličina.
Zaštita Identiteta
A šta radi majke ti a što ne rade npr Šaćiri za Švicu, Schick za Češku, Forlan svojevremeno za Urugvaj ili što nije Pavon radio za jbni Honduras i tonu drugih prosječnih fudbalskih zvijezda (ne prosječnih igrača) koji su igrom slučaja bili ključni igrači u svojim državama? Pa pola (preko 50) reprezentativnih golova dao je Litvaniji, Andori, Luksemburgu, Mađarskoj, Latviji, Armeniji, Estoniji, Farskim Otocima i eto Švedskoj kao jedinoj iole normalnoj ekipi kojoj je zabio nešto više golova...
user1597698961
Sta radi?zabija penale koje cak ni ne izbori
kurjak
@cccccc Kad već tako praviš poređenje kojeg se eto kako kažeš danas djeca ne znaju,šta misliš gdje bi bio Messi pored prijašnjih štopera,a svaka ekipa je imala gorostase i ljudine kraj kojih je lopta mogla proći al igrač teško.Franko Baresi, Lothar Matheus,i da ne nabrajam dalje.
cccccc
kurjak, pa Messi je najveći broj golova dao Realu dok su imali 2 gorostasa. Pepea i Ramosa. Ne znam da li je ikada ijedan tim imao takva 2 igrača na štoperskim pozicijama.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.