10

Komentari (10)

Mele
Stvarno je ovo preslo sve granice, klub na rubu propasti, on toliko uzima. Sto ga nisu prodali kao i Neymara, imali bi milijardu sad na kontu, oni mu daju da sam pise cifre na ugovoru, jos tu su i agenti uzeli desetke miliona. Voli bas klub, sad kad ne moze vise dobiti tolike milione, bjezi kao smrdljiva pic, kica..Nikad mu nije dosta, vidi se da je zidovcic bolesni za parama.Obezbjedio i papraunuce, a vi pisete uzeo kad su mu nudili. Nije nego ih je ucjenjivao da ne ode u Psg ili City..
MaDaj
@Mele Ebo klub koji pada na ucijene igraca.... a barcelona je pogan tim do bola sto se tice ovih ugovora... ebote kupe igraca za kojeg niko nije cuo i postave 600 milliona klauzu ... dakle "Nedaju" igracima da napuste tim prije isteka roka ... zato mi i jeste drago sto ih i mesi i Griz deru ovako sa platama... Holland u Borusiji imao tkupnu klauzu od 75 miliona ...Dok u Barceloni ... Carles Alena 75 milliona (STA??) Moussa Wague 100 miliona (KO??) Braithwaite 300 miliona (Ovi se zaebavaju??). Dakle ucijenjuju igraca na sve strane... tako da i nije to toliko lose kad igraci pocnu ucjenjivati njih :)
YouTalkinToMe
A ajde budi lud pa odbi kada ti se nudi.
Pajver
Koliko je loša ova uprava Barse ne govori samo ovo već i tjeranje Susreta i Rakitića a dovođenje nekakvog miralema koji služi samo kao brijač klupe
Shojich07
Kada se ljubav mjeri bankovnim računom
trzac
I za sve ovo ni jedna LP u zadnjih 5g. Bartomeu je najvece zlo koje je zadesilo Barcelonu ikada, a ovaj je samo iskoristio sto su debili vodili klub.
Vedox
Klub zavio u crno zbog astronomske plate i onda jos nezadovoljan ekipom i hoce da ide. Da si imao manju platu mozda klub i ne bi morao da prodaje najbolje igrace, a da dovodi Braithwaitea i slicne.
MaDaj
Hahahahaha u ponedeljak pravo sefu i reci “pod hitno mi smanjite platu, želim da zaposlite dobre radnike” si ti normalan čovječe
miki30
Znači bukvalno ih čovjek opro, pa samo zbog njeg će bankrotirati. Tip je bez ikakve dileme jedan od najboljih ali brate što je puno, puno je. Pa nemože se to toliko zaraditi, kakva prodaja dresova, kakvi bakrači, nemožeš nikad zaraditi toliko koliko njemu daješ platu. A samo jedan igrač u pitanju, šta je sa ostalih??
ADNAN_BRANKO
Ma ko ce ga u ovim godinama za ove pare, pa nije ni on vise od prije 10 godina. Mozda MLS ili Azija, ne vjerujem da ko u Evropi planira dati velike pare za 34 godisnjaka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.