Messi kao da je neki bosanski "tatin sin": Argentinac se bahati i to dok mu je policija za vratom

Napravio je drastičan prekršaj

Messi kao da je neki bosanski "tatin sin": Argentinac se bahati i to dok mu je policija za vratom

Admin Čaušević

Lionel Messi je počeo novi život, ali već u prvim danima boravka u SAD-u pokazao je dozu bahatosti tipičnu za tzv. "babine sinove" u Bosni i Hercegovini koji sebi za pravo daju mnogo toga. 

Argentinac je od ove sedmice i zvanično stanovnik Miamija gdje će morati da se brzo adaptira i prije svega da prestane ugrožavati druge, posebno u saobraćaju.

Naime, prilikom odlaska sa treninga iako je iza njega bila policijska pratnja Messi i nije previše obzirao pažnju na semafore.

Najbolji fudbaler svih vremena je prošao kroz crveno te je umalo napravio sudar dok se uključivao u drugu traku. Na njegovu sreću ostali vozači su bili dovoljno pribrani.

Messi je na putu da postane najveća zvijezda na Floridi, međutim to mu sigurno ne daje za pravo da može divljati ulicama Miamija.

Oglasi

Inače, ranije je Messi oduševio američku javnost kada se pojavio u jednom shopping centru te je dobio priliku da osjeti kako to izgleda život normalnog čovjeka.

Mnogi ga nisu prepoznali, što pokazuju i fotografije, koje jasno govore da je Messi imao potrebni mir i vremena da izabere ono što mu je potrebno.

Oni što su obratili pažnju na njega zamolili za 'selfie', na što je Argentinac ljubazno pristao te je bio poprilično strpljiv.

Da se Messi pojavio u bilo kojem supermarketu u Evropi, nastao bi pravi haos i pitanje je koliko bi mu sati trebali da izađe u susret svima koji bi imali želju za fotografijom.

To Messiju svakako i odgovara, jer je ranije bilo nemoguće da sa porodicom ode u supermarket, a da ga niko ne zapazi.

Inače, višestruki osvajač Zlatne lopte još uvijek nije predstavljen kao novi igrač Inter Miamija, ali je pitanje dana kada će se to desiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi