Messi dao Laporti tri zahtjeva koja mora ispuniti ako želi da on ostane

Kapiten Barcelone je rekao svoje

Messi dao Laporti tri zahtjeva koja mora ispuniti ako želi da on ostane

Endin Čaušević

Lionel Messi još uvijek nije donio odluku da li će na kraju sezone produžiti ugovor s Barcelonom.

Messiju na ljeto ističe ugovor s katalonskim klubom i moći će kao slobodan igrač napustiti Camp Nou ukoliko ne pristane na produženje saradnje.

U Barceloni se nadaju da će novi predsjednik Joan Laporta uspjeti da preokrene situaciju i nagovori Messija da ostane u klubu. Laporta ima rok do 30. juna da to riješi jer Messiju tog dana ističe ugovor.

Španski mediji navode da će Laporta i Messi jako brzo održati sastanak na kojem će pričati o novom ugovoru, a navodno Argentinac je već dao tri zahtjeva koja se moraju ispuniti da bi on ostao u klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvi zahtjev je da klub dovede zvučno pojačanje u napadu kako bi on igrao malo rasterećenije, a čini se da bi to mogli biti Sergio Aguero ili Erling Haaland. Drugi Messijev zahtjev je da se igra Barcelone ponovo bazira na mladim igračima iz La Masije, a ove sezone se pokazalo da tu ima dosta potencijala.

I na kraju treći zahtjev je da Messi bude na direktnoj vezi s predsjednikom kako bi znao planove i taktiku vođenja Barcelone u narednom periodu. Da li će Laporta moći ispuniti sve to znat će se uskoro.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Cetvrti (iz prve ruke informacije) da Shakira natjera Piqea da idu iz Barcelone i da zaprijeti razvodom!!
6 1
kolateroid
Kakva je ovo glupost od vijesti? Cuj Messi Laporti daje zahtjeve, pa nije reis ulema. Da se Messi sta pita u Barsi, nikad Suarez ne bi otiso, sta vam je ljudi?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi