30

Komentari (30)

user1635483567
Levandovski ili Mo Salah, najrealnije.
Benz
Kao sto je zasluzio 2014 da bude nabolji igrac prbenstva ,tako je i sad zasluzio zlatnu loptu
Ecosport
A jes mi godra čitat komentare ovih debila što ne vole Messija, a obožavaju Penalda. Pa su svjesni da Penaldo nema šanse ove godine i onda automatski svi navijaju za Poljaka. Zaboravljaju da u godini kada je Portugal osvojio EP, svi su govorili da zlatnu loptu treba osvojit Penaldo. I osvojio je. A sada G. O. A. T. i D10S Messi osvojio Copa Americu, kup Španije, najviše golova+asistencija u Evropi i likovi govore da ne zaslužuje zlatnu loptu. Pa koji su to debili, to je strašno. Al evo vam ga na!
Miskolizac
Konju jedan nece je Messi osvojiti, Lewa je vec osvajac..ovo rade samo na podgriju atmosferu da bude zanimljivije, a ti se prvi nalozio. Kako ce mi biti drago kad vidis Lewu u ponedjeljak kako dize zlatnu loptu, bas bih volio vidjet ti izraz lica..nalozenko messijev.
Ecosport
@Miskolizac idiote glupi, i prošle godine se saznalo prije same dodjele. Snimi se kratki film ranije o tome kako jave dobitniku, pa se on kao sprema za dodjelu, ovo ono. Zbog toga se i za prošlu ranije saznalo. Pogledaj svoj izraz lica u ogledalu kada čuješ da 7. Zlatna lopta ide u ruke najboljeg fudbalera svih vremena.
Mehinaldo
Ma kakav messi on je nebi sam sebi dao ne kenjaj te bgt ako biraju najboljeg igraca to je lewa i covjek je sve osvojio zadnje dvije godine jednu su preskocili posteno je da dobije a iskreno prvi koji mu je blizu je benzema messi je nije zasluzio ove godine ima ih sest nece ga nikad niko stici i tu se slazem ali ove godine nije zasluziuo
Klicko
Navijači bundesbajerna i kristine penaldo na aparatima
Amansio
Hahaha sad si za Mesija koji kralj
Miskolizac
Du bist eine große Idiot..vjerujem da si razumio.
user1613424508
Kradja ziva **** kepeca ovog,levandovski, Benzema i puno drugih he bolje od mesija ALI ako je mogo modric osvojit onda je sve moguce
Nele.
Kloc. Ali nek ga utjese i posalju u penziju, on je vec fudbalski mrtav, prno u shishu, kloc. Pljacka al et.
user1628022779
Jedino realno je da Lewandovski dobije nagradu,sve ostalo je presmijesno
user1607499935
Ubnt, Zaboravljas Realovu pljacku protiv Bayerna? A Ronaldova 2013 ZL je najveca kradja ikada. Nije nista osvojio.
Ecosport
Ja brate, kad one godine nije uzeo Ribery ili Roben, a razvalili sve. Nego je papa Perez sredio loptu svom Kikici da ne plače po svlačionici.
Chico
Normalno, pa ko ce drugi. Sve dok igra...
Nele.
Naviko on na pljacku igrajuci u uefaloni. Kloc.
user1607499935
Ko o cemu, navikav uefadrida o postenju. Najlopovskiji klub ikada
user1607499935
Ko o cemu, navijac uefadrida o postenju. Najlopovskiji klub ikada
ubnt
Ako je ovo istina , bila bi to najveca kradja u hostoriji poslije one kradje Barcelone protiv Celzija .
Nadan
Sto posto si upravu sa sve navijam za chelsea 21 godinu ono je kradza vjeka bila očito sjecam se droge umalo ga nije udario a za medija sjecam se jedne godine kad je Ronaldo trebao uzet jer te godine je sve skoro uzo a medija stavili sramota
DamirS
Neki ovdje zaboravljaju da se nagrada dodjeljuje za prethodnu sezonu (2020/2021) a dokaz tome je i činjenica da je glasanje završeno već u oktobru. A u pomenutoj sezoni je Messi bio najbolji strijelac i 2. asistent LaLige. Bio je i najbolji strijelac, asistent i igrač Cope, koju je i osvojio. Tako da ne bi bilo neobično ili nezasluženo ako dobije nagradu. A ako nastavi ovako da igra kao sada onda ga na sljedećoj dodjeli neće biti ni na mapi. Tu će se boriti Salah, Lewa, Karim i Ronaldo.
Chico
Bravo, al ne mozes ti debilima obkasniti. To je zadrto ko konji
user1607499935
Ako je Leva dobije samo zato jer je dao najvise golova, onda je Messi trebao dobiti 2016, 2017 i 2018 kada je imao i najvise golova i najvise asistencija!!!
Sars33
Ja prevare... tacno zivce pocupat
user1621626775
Levandovski inace igra kriket...presmjesno !
user1607499935
Pa zar nije direktor France Footballa neki dan demantovao da je Messi dobio ZL?
burazengija
Messi i Benzema po prikazanom nema sanse da u ovoj anketi imaju isti procenat glasova, samo nerealna osoba moze reci to... Lewandowski ili Benzema s tim da ovaj prvi to vise zasluzuje.
burazengija
Ma druze vidim sto se ne navija, Benzema igra vise vremena kvalitetno tacnije od odlaska Ronalda ali ti pratis samo 2 3 mjeseca... A ne znam za mene porediti Copa America i Evropsko je smijesno... A Messi je masina nista sporno samo sto izgleda doslo je do zasićenja svega ili je to samo u PSG kako je dosao. Ali sve u svemu reci da Benzema ne zasluzuje je ludilo po meni.
user1607499935
Burazengija, Portugal osvojio EURO preko Austrije, Islanda, Madjarske, Velsa, Poljske, Hrvatske i Francuske. A Argentina osvojila Kopa Ameriku preko Cilea, Urugvaja, Bolivije, Paragvaja, Ekvadora, Kolumbije i Brazila. Porediti Copa America i Evropsko je smijesno? Zbog cega? Nista jace protivnike Portugal nije imao na tom EURU
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.