Oni i ne zaslužuju ovakvog igrača - Messi dobio ogromne zvižduke u oproštajnoj noći
Utakmicom protiv Clermonta završava se dvogodišnji boravak Lionela Messia u PSG-u (Foto: Screenshot)

Ultrasi mu ne praštaju

Oni i ne zaslužuju ovakvog igrača - Messi dobio ogromne zvižduke u oproštajnoj noći

M. Šljivak

Lionel Messi dobio je zvižduke i na oproštaju od pariške publike. Navijači PSG-a odavno nisu u ljubavi s argentinskom zvijezdom, pa su ga s Parka Prinčeva odlučili ispratiti zvižducima.

PSG se večeras oprašta od Lionela Messija. Jedan od najboljih igrača svih vremena oprašta se od dresa francuskog prvaka nakon dvije sezone, a to je danas i zvanično potvrđeno.

"Nakon dvije sezone u PSG-u avantura Lea Messija i kluba privodi se kraju. Klub svim srcem Leu želi još mnogo uspjeha u nastavku karijere", poruka je PSG-a uz dodatak:

"Paris Saint-Germain se iznimno zahvaljuje sedmostrukom osvajaču Zlatne lopte, osvajaču Lige prvaka i dvostrukom prvaku Francuske što je nosio crveno-plave boje", piše u oproštaju francuskog prvaka.

Međutim, vatreni navijači ovog kluba nisu se udostojili da se na pravi način oproste od ove fudbalske legende i napravili su zaista nezamisliv potez.

Oglasi

Prilikom najave utakmice protiv Clermonta na ime argentinskog čarobnjaka uslijedili su zvižduci Ultrasa i oni su još jednom pokazali kako nikako ne poštuju Messija i ono što je napravio u klubu.

Oni smatraju da je on u Pariz samo došao uzeti novac i da se uopšte nije trudio u dresu njihovog voljenog kluba i sa zvižducima su mu počeli još prije nekoliko mjeseci.

Leo nikada nije želio govoriti o tome, ali ovo je svakako nešto potpuno razočaravajuće jer nekog kao što je Messi teško da će više gledati na terenu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Argentinac se od kluba oprostio kratkom porukom: "Hvala klubu, gradu Parizu i njegovim stanovnicima za ove dvije godine. Želim im sve najbolje u budućnosti."

Ove sezone Messi je odigrao 40 utakmica za PSG. Ima učinak od 21 golova i 20 asistencija, dok je ukupno nastupio u 74 susreta uz 32 gola i 35 asistencija.

Top Komentari

user1676560946
Koji debili, pa sto ne zivzdase Ibrahimovicu, Cavslaniju, Neymaru, DiMariji, Mpabeu koji su tu 10 i vise godina igrali i nikada nisu prisli ligi Shampiona, nasli Bogu zvizdati koji im je donio 2 prvenstva u najlosijoj ekipi Psg ikada u zadnje 2 godine, pacenici
3 7
user1620593935
Drakula, pomjesao si Messija i Penalda. Messi druge hrani loptama pa i u PSGu dok za Penalda svi igraju.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi