8

Komentari (8)

user1192
Kaže Obuča da mu je to bila največa greška u životu potpiso ugovor nigdje para...požalio se tražio lovu upali mu u hotelsku sobu sa pištoljima probudili ga dobro mu zaprijetili spakovo stvari i najbržim putem za Sarajevo ...javio im se netreba mu ništa samo moli da mu papire pošalju...još uvjek ima traume skače noču i viče netreba mi ništa samo mi papire pošaljite...?
user1192
Kaže Obuča to mu je bila največa greška u životu..potpiso ugovor ,a nigdje para, požalio se zatražio lovu, upali mu na spavanje u hotelsku sobu sa pištoljima iztraumatizirali ga,spakovo stvari i pravac Sarajevo, iz Sarajeva se javio ne treba mu ništa samo moli da mu pošalju papire ,enoga još se noču budi i govori ne treba ništa samo papire fa mu pošalju...?
iznogood
Bio naslov u novinama: Plavi mlitex preslab za Litex
Mahatma.Barbie
U 5-oj minuti utakmice već bilo 3:0.
starigrad
Sjećamo se kako su Bugarski prvačići u školi brojali do 10 1,2,3,4,5,6,željo,8,9,10
manijacci8787
A u bergamu su uveli nove brojeve: 1,2,3,4,5,6,7,Sarajevo,9,10..
Comandini
Petev, Novakovic iz Kelna, Jelenkovic, Obuca i Berberovic su igrali tamo.
Krivaja Zavidovići
... i Vladan Grujić, a trener bio Ljupko Petrović.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.