Skandal u Hrvatskoj: Čitačica s usana otkrila da je sudija Livaji rekao "mala pi**o"

Otkriveno šta su govorili jedan drugom

Skandal u Hrvatskoj: Čitačica s usana otkrila da je sudija Livaji rekao "mala pi**o"

Esmer Oštraković

Hajduk je ponovo kiksao na svom terenu, ovaj put protiv Istre, a konačan rezultat u utakici odigranoj u okviru 28. kola SuperSport HNL-a bio je 2:2.

Ostao je tako Hajduk bez dva boda na koja su računali kako bi krenuli u lov na Dinamo i na prvo mjesto.

Ipak, na taj put će nastaviti bez Livaje kojeg nema u narednom kolu, a razlog je žuti karton koji je dobio u 36. minuti zbog prigovora sudiji Ante Čulini.

Livaja je kažnjen zbog prigovora kao i njegov saigrač Ferro jer su žestoko prigovarali na odluku Čuline da klizeći start Grgića označi kao prekršaj o pokaže žuti karton.

Hrvatski mediji prenijeli su informaciju da je čitačica s usana otkrila šta su Livaja i Čulina govorili jedan drugom prilikom verbalnog okršaja.

Livaja: Šta je, šta je? (urlao je i psovao napadač Hajduka)

Oglasi

Sudac Čulina: Daj upristoji se. U facu mi se unosiš? U facu mi se unosiš, mala pi**o? Nemoj mi se unositi! Evo ti žuti!

Livaja i Čulina žestoko su se verbalno sukobili i prošle godine na utakmici Slavena i Hajduka kada je također bilo 2:2.

Utakmica je prerasla u haos nakon niza velikih sudijskih grešaka a u 35. minuti desio se žestok start Solde nad Livajom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nije Soldo tada dobio ni žuti, ali jeste Livaja zbog svoje reakcija na sudijsku odluku u tom trenutku.

Navijači Hajduka su tada poludijeli te su počeli ubacivati razne predmete u teren, a jedan je pogodio pomoćnog sudiju u glavu.

Top Komentari

pero98
Još bolje što je dobio žuti. Nema ga u derbiju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi