Nevjerovatan propust francuske policije: Autobus Liverpoola kasnio čak 20 minuta!

Gužva u saobraćaju

Nevjerovatan propust francuske policije: Autobus Liverpoola kasnio čak 20 minuta!

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola igraju finale Lige prvaka protiv Real Madrida.

Stadion u Parizu već je skoro ispunjen do posljednjeg mjesta iako se utakmica igra od 21 sat.

Atmosfera u glavnom gradu Francuske danas je bila fantastična i svi jedva čekaju početak utakmice nakon koje ćemo dobiti novog vladara Evrope.

No, ni ovaj put nije moglo bez problema. Naime, ekipa Liverpoola je tek prije pet minuta stigla na stadion u Parizu i kasnili su čak 20 minuta u odnosu na Real Madrid.

Francuski mediji objavili su da je glavni razlog kašnjenja velika gužva u blizini stadiona na ruti kojom je išao autobus Liverpoola, ali svejedno jasno je da je to bio i veliki kiks francuske policije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mnogima nije jasno kako su mogli dopustiti da autobus zaglavi u gužvi iako se odavno znalo kojom rutom će ići prema stadionu.

No, igrači Liverpoola imaju još više od sat vremena da se spreme za utakmicu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Amateri
4 1
ViniJr
@King_Kenny džaba su vala i dolazili. Nije lako s Kraljevima izaći na kraj, čak ni VAR krađa poništenog gola u prvom poluvremenu nije pomogla amaterima u crvenim dresovima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi